zero-moto

Η Zero και Η RAY στην Ελλάδα από την Electromove

Electromove, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μοτοσυκλετών Zero και των scooter RAY στην Ελλάδα.

Η electromove, αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα  των αμιγώς ηλεκτρικών μοτοσυκλετών της ZERO Motorcycles και των scooter RAY 7.7, ανακοίνωσε τους νέους τιμοκαταλόγους των προϊόντων της.

Ο ανανεωμένος τιμοκατάλογος των μοτοσυκλετών ZERO Motorcycles  συμπεριλαμβάνει, εκτός των τιμών  των νέων μοντέλων 2023 και την έκδοση Full Pack του πολύ επιτυχημένου Adventure μοντέλου της Αμερικάνικης εταιρίας DSR/X.

Οι διαφορές της έκδοσης DSR/X Full Pack σε σχέση με τη βασική έκδοση, είναι σημαντικές και αφορούν την αναβάθμιση, του ήδη πλούσιου εξοπλισμού της DSR/X και περιλαμβάνουν: μεγαλύτερο εργοστασιακό ανεμοθώρακα, προστατευτικά κάγκελα, προβολείς ομίχλης Led και εργοστασιακή κεντρική βαλίτσα (Top case).

Η τιμή της έκδοσης DSR/X Full Pack διαμορφώνεται στα 27.590€.

Ο νέος τιμοκατάλογος της RAY, εκτός της τιμής της βασικής έκδοσης RAY 7.7 και την επιβάρυνση των μεταλλικών και ματ χρωμάτων, περιλαμβάνει τις τιμές των εργοστασιακών αξεσουάρ και τις αναβαθμίσεις του συστήματος φόρτισης.

2023 ZERO DSRX
2023 ZERO DSRX
2023 ZERO DSRX
2023 ZERO DSRX
 

Zero Motorcycles

Η Zero Motorcycles είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Συνδυάζοντας τις καλύτερες πτυχές μιας παραδοσιακής μοτοσυκλέτας με την πιο προηγμένη τεχνολογία του σήμερα, η Zero προσφέρει μια γκάμα ηλεκτρικών μοτοσυκλετών υψηλών επιδόσεων που είναι ελαφριές, αποδοτικές, γρήγορες και διασκεδαστικές στην οδήγηση. Κάθε μοτοσυκλέτα είναι βελτιστοποιημένη  για να αξιοποιήσει το επαναστατικό ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης ZForce® και χρησιμοποιεί ένα ειδικά σχεδιασμένο άκαμπτο πλαίσιο αλουμινίου εμπνευσμένο από την αεροναυπηγική,  για ελαχιστοποίηση του βάρους.

Ξεκινώντας ως μια πρωτοποριακή ιδέα που πήρε σάρκα και οστά μέσα σε ένα γκαράζ της Santa Cruz της Καλιφόρνια, η Zero εξελίχθηκε γρήγορα σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μοτοσυκλετών. Το αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης  είναι η πρωτοποριακή καινοτομία  στις  μοτοσικλέτες  που είναι διαθέσιμες για τους αγοραστές σήμερα. Από το 2006, όταν κατασκευάστηκαν τα πρώτα πρωτότυπα, η Zero προσκάλεσε τους μοτοσικλετιστές να τα  πάνε μια βόλτα. Γιατί κάποια πράγματα βιώνονται καλύτερα, παρά εξηγούνται.

 Ray Electric Motors

Η Ray Electric Motors  με έδρα την Βαρκελώνη, γεννήθηκε ως ένα εγχείρημα βιώσιμης αστικής κινητικότητας,  με μια πολύ σαφή θεμελιώδη αρχή: τη διαρκή δέσμευση στην καινοτομία.

Από το πρώτο της μοντέλο, η Ray Electric Motors  διαγράφει μια πρωτοφανή εξέλιξη στον κόσμο της μοτοσικλέτας, με αναβαθμίσεις και αλλαγές  που μεταφράζονται σε συγκεκριμένα οφέλη για τους οδηγούς: το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, ο τηλεχειρισμός μέσω του app  και η ύπαρξη της όπισθεν ταχύτητας,  είναι μερικά μόνο παραδείγματα.

Αλλά καινοτομία σημαίνει επίσης ότι δεν σταματάς ποτέ. Ως αποτέλεσμα, η Ray Electric Motors  αναπτύσσει εκείνες τις καινοτόμες λύσεις που θα συνεχίσουν να ταράζουν τα νερά της αγοράς, τα επόμενα χρόνια.

ray 7.7 ray 7.7 ray 7.7 ray 7.7

 Ανακαλύψτε τις  συναρπαστικές μοτοσυκλέτες Zero και τo καινοτόμοo scooter της RAY και μπείτε στον θαυμαστό κόσμο της ηλεκτροκίνησης στους δύο τροχούς. Περισσότερες λεπτομέρειες στο https://electromove.gr/