Ιδού Η Νέα Harley-Davidson Pan America!

Ιδού Η Νέα Harley-Davidson Pan America!

Η Harley-Davidson παρουσίασε και επίσημα την πρώτη adventure μοτοσυκλέτα στην ιστορία της την Pan America! Με κορυφαία τεχνολογία και στις δυο εκδόσεις η νέα Harley δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από αντίστοιχα ευρωπαϊκά και ιαπωνικά μοντέλα σε μια άκρως ανταγωνιστική κατηγορία όπως είναι αυτή των mega on off.

Η Pan America θα φέρει τον νέο υγρόψυκτο V2 κινητήρα Revolution Max 1250 με απόδοση στους 150 ίππους στις 9.000 στροφές και 12,9 κιλά ροπής στις 6.750 στροφές. Τα Ride modes του κινητήρα θα είναι 5 στην βασική έκδοση συν δυο στην έκδοση special. Η μεγαλύτερη έκπληξη στην Pan America είναι οι ημι-ενεργητικές αναρτήσεις αυτορυθμιζομενου ύψους της Showa που θα έχει μόνο η έκδοση special. Τα modes των αναρτήσεων θα είναι συνολικά 5 και εδώ και θα γίνονται είτε αυτόματα είτε manual.

Στην αυτόματη λειτουργία η μοτοσυκλέτα θα μπορεί να χαμηλώνει όταν είναι σταματημένη και να σηκώνεται όταν κινείται. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί να βοηθάει χαμηλότερα υψοι αναβατών.

Το βάρος της μοτοσικλέτας στην απλή έκδοση θα είναι 228 κιλά και στην έκδοση με τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις θα είναι στα 239 κιλά! Πέρα από τα διαφορετικά riding modes η Pan America εφοδιάζεται με αδρανειακή μονάδα μέτρησης, cornering ABS, cornering traction control, Hill Hold control και cruise control. Τα φρένα είναι της Brembo με δυο δισκους 320 χιλιοστών για μπροστά με ακτινικές δαγκάνες και έναν 280 χιλιοστών για πίσω.

Οι τροχοί είναι από χυτό αλουμίνιο και στις δύο εκδόσεις, με τις κλασσικές διαστάσεις των 19” εμπρός και των 17” πίσω.Στα extra υπάρχουν και ζάντες με ακτίνες (tubeless).

Η Pan America θα φέρει έναν Full LED προβολέα για μπροστά με ενσωματωμένα cornering lights, ρυθμιζόμενη σε δυο ύψη ζελατίνα η οποία θα γίνεται με το χέρι εύκολα και με εύρος ρύθμισης τα 45 χιλιοστά καθώς και μια τεράστια touchscreen TFT οθόνη 6,8 ιντσών με δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphone! Αυτά λοιπόν εν συντομία από την νέα Harley Pan America η όποια θα είναι διαθέσιμη στην χώρα μας περίπου την άνοιξη!