Νέα Moto Guzzi V9

Νέα Moto Guzzi V9

Ανανέωση Μηχανική Και Τεχνολογική, Για Μία Μοτοσυκλέτα Που Δεν Περνά Απαρατήρητη

Στα 100 χρόνια ιστορίας της Moto Guzzi, οι custom μοτοσυκλέτες της συγκαταλέγονται στα πιο γνωστά και δημοφιλή μοντέλα.

Τρία πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά έχουν παραμείνει αναλλοίωτα σε όλες τις γενιές custom μοτοσυκλετών της Moto Guzzi. Καταρχήν η αποκλειστική σχεδίαση, όπου η μοναδική διάταξη του κινητήρα έχει πρωταγωνιστικό στυλιστικό ρόλο, όπως έχουν και το κομψό ρεζερβουάρ καυσίμου και οι χαμηλές εξατμίσεις. Ακολουθούν ο ίδιος ο θρυλικός κινητήρας 90° V-twin και η απόλαυση σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, που οφείλεται στη φημισμένη και υψηλής ποιότητας αρχιτεκτονική του πλαισίου,  που χαρακτηρίζει όλες οι μοτοσυκλέτες που κατασκευάζονται στο Mandello.

Η παράδοση και η βαθιά μοτοσυκλετιστική κουλτούρα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στις δύο νέες εκδόσεις Moto Guzzi V9, οι οποίες για το 2021, έχουν ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Νέα Moto Guzzi V9

Η VRoamer είναι ένα εύχρηστο, εύκολο στην οδήγηση και διαισθητικό μοντέλο custom, το οποίο χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική εμφάνιση, την υπέροχη αίσθηση στην οδήγηση, τις μοναδικές λεπτομέρειες και τα εκπληκτικά φινιρίσματά του. Η πιο σκοτεινή ψυχή του μοντέλου εκφράζεται ιδανικά από την έκδοση VBobber, η οποία χαρακτηρίζεται από τα φαρδιά ελαστικά και το μινιμαλιστικό στυλ της.

Και οι δύο εκδόσεις έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά, ώστε να αυξηθούν τα επίπεδα άνεσης και η αίσθηση στην οδήγηση. Η πιο σημαντική αλλαγή είναι η προσαρμογή του νέου κινητήρα 850 κ.εκ., 65 hp και 73 Nmο οποίος προέρχεται από την παντός εδάφους V85 TT. Εγγυάται εξαιρετική απόδοση και συνδυάζεται με ένα πλαίσιο που έχει εξελιχθεί και ενισχυθεί στην περιοχή του λαιμού, ώστε να αυξηθεί η σταθερότητα και η ακρίβεια στην οδήγηση.

Τα μαρσπιέ είναι επίσης νέα και διαθέτουν λαστιχένιες ενισχύσεις που μειώνουν τους κραδασμούς και αυξάνουν την άνεση στην οδήγηση. Το σύστημα ABS και ο ρυθμιζόμενος έλεγχος πρόσφυσης MGCT (ο οποίος μπορεί να απενεργοποιηθεί από τον αναβάτη) παρέχονται στον βασικό εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας.

Η V9 Bobber διαθέτει νέα σέλα με μινιμαλιστικό στυλ που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του μοντέλου. Τα πλαϊνά καπάκια αλουμινίου και το κοντό εμπρός φτερό είναι επίσης νέας σχεδίασης. Η V9 Bobber διαθέτει επίσης, ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και πλήρες σύστημα φωτισμού τεχνολογίας LED, το οποίο περιλαμβάνει νέο προβολέα με φώτα ημέρας DRL στο σχήμα του αετού του Mandello.

Όπως ίσχυε και για τα προηγούμενα μοντέλα, υπάρχει μια τεράστια γκάμα από ειδικής σχεδίασης γνήσια αξεσουάρ, τα οποία βελτιώνουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και των δύο εκδόσεων. Περιλαμβάνεται το σύστημα πολυμέσων Moto Guzzi MIA που επιτρέπει τη σύνδεση της μοτοσυκλέτας με το διαδίκτυο μέσω smartphone. Με αυτή την εφαρμογή, το smartphone μετατρέπεται σε έναν προηγμένο και πλήρως ενσωματωμένο υπολογιστή πολλαπλών λειτουργιών, καθώς και στον σύνδεσμο μεταξύ μοτοσυκλέτας και διαδικτύου.

Οι V9 Roamer και V9 Bobber είναι διαθέσιμες και σε εκδόσεις μειωμένης ισχύος που είναι απολύτως συμβατές με τις προδιαγραφές για οδήγηση με άδεια Α2 και αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους νέους Guzzisti.

Νέα Moto Guzzi V9

Η Moto Guzzi VRoamer είναι διαθέσιμη στο αποκλειστικό χρώμα Grigio Lunare, το οποίο συνδυάζει γυαλιστερά χρώματα στα φτερά, το ρεζερβουάρ καυσίμου και τα πλαϊνά καπάκια, τονίζοντας την κομψότητα αυτού του μοντέλου.

Η Moto Guzzi VBobber είναι διαθέσιμη στο ματ χρώμα Nero Essenziale που τονίζει τον σκοτεινό χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας, εν μέρη λόγω της απουσίας μηχανικής κατεργασίας στις ψύκτρες του κινητήρα (είναι εμφανής στη V9 Roamer), οι οποίες γι’ αυτό το λόγο είναι κατάμαυρες. 

Τιμές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

Η νέα γκάμα V9 αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Moto Guzzi, στις παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανικής:

V9 Roamer: 10.090€

V9 Bobber: 10.360€

Όπως και για όλες τις μοτοσυκλέτες Moto Guzzi, προσφέρεται δωρεάν ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα:

  • 2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης*
  • 4 χρόνια οδική βοήθεια