suzuki-BURGMANSTREET-125EX-2

Νέο Suzuki Burgman Street 125EX

Suzuki BURGMAN STREET 125EX: Απολαύστε ένανιδανικό συνδυασμόεπιδόσεων, ευελιξίας, άνεσης, πρακτικότητας, βέλτιστης οικονομίας καυσίμου και χαμηλών εκπομπών ρύπων.

Από το κομψό στυλ του έως το πλούσιο πλήθος χαρακτηριστικών του, το νέο Suzuki BURGMAN STREET 125EX είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει την προσοχή σας.

suzuki-BURGMANSTREET-125EX-1

Κύρια χαρακτηριστικά: 

-Το νέο BURGMAN εισάγει για πρώτη φορά σε σκούτερ ή μοτοσικλέτα Suzukiτην τεχνολογία κινητήρα SuzukiEcoPerformanceAlpha (SEP-α). Με την προσθήκη του νέου EngineAutoStop-Start (EASS) και του νέου SilentStartSystem, το SEP-α βελτιώνει την εμπειρία οδήγησης ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει νέα επίπεδα οικονομίας καυσίμου και αθόρυβης λειτουργίας.

-Ο αποθηκευτικός χώρος 21,5 λίτρων κάτω από τη σέλα παρέχει βολικό χώρο για τσάντες και άλλα αντικείμενα .

– Οι θήκες αριστερά και δεξιά κάτω από το τιμόνι προσφέρουν βολική αποθήκευση για μικρά αντικείμενα που μπορεί να θέλετε να έχετε κοντά σας. Μια εύχρηστη πρίζα USB 2Α που βρίσκεται μέσα στην αριστερή θήκη σάς επιτρέπει επίσης να επαναφορτίζετε το smartphone σας ενώ οδηγείτε.

-Το πάτωμα προσφέρει άπλετο χώρο για τα πόδια και μία άνετη θέση οδήγησης.

– Το SEP (Suzuki Eco Performance) είναι η ιδέα ανάπτυξης πίσω από μια νέα γενιά κινητήρων Suzuki που συνδυάζουν υψηλό επίπεδο απόδοσης καυσίμου με εξαιρετική απόδοση επιτάχυνσης. Το Suzuki BURGMAN STREET 125EX προάγει περαιτέρω αυτήν την ιδέα εισάγοντας την τεχνολογία κινητήρων SuzukiEcoPerformanceAlpha (SEP-α) με κινητήρα AutoStop-Start (EASS) και το νέο SilentStartSystem για πρώτη φορά σε scooter ή μοτοσικλέτα Suzuki.

– EngineAutoStop-Start (EASS) Σύστημα διακοπής του κινητήρα κατά τη λειτουργία του ρελαντί όταν το scooter βρίσκεται σε στάση. Αυτό μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, επομένως αποδεικνύεται εξαιρετικά ωφέλιμο όταν σταματάτε στα φανάρια ή όταν οδηγείτε σε κίνηση με συχνές στάσεις.

– Το SilentStarterSystem εκκινεί αθόρυβα τον κινητήρα -με ένα μικρό άνοιγμα του γκαζιού- και λειτουργεί σε συνδυασμό με τοEASS για να συνεχίσετε την οδήγηση. Ο κινητήρας εκκινεί ομαλά, παρέχοντας μια πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία οδήγησης από οποιοδήποτε προηγούμενο scooterSuzuki.

– Η κατανάλωση καυσίμου είναι χαμηλή (1,9L/100km)  και οι εκπομπές CO2 είναι μόλις 44g/km σε δοκιμές λειτουργίας WMTC με EASS.

– Ο κινητήρας SEP-α αποδίδει εξαιρετικά, παρέχοντας εντυπωσιακή επιτάχυνση και άμεση απόκριση ακόμα και μεένα μικρό άνοιγμα του γκαζιού. Η ισχυρή απόδοση ροπής του, υπερέχει μέσα στην κυκλοφοριακή συμφόρηση, ακόμα και όταν μεταφέρετε συνεπιβάτη.

-Ο κινητήρας αποδίδει μέγιστη ιπποδύναμη 8.4hp (6,3 Kw) στις 6.500 rpm και μέγιστη ροπή 10,0 Nm στις 5.500 rpm.

– Ο αερόψυκτος σχεδιασμός του κινητήρα SOHC τον καθιστά αξιόπιστο, είναι εύκολος στη συντήρηση και οικονομικός στη λειτουργία του. Επιπλέον, είναι συμπαγής και ελαφρύς, χαρακτηριστικάπου συμβάλλουν στην επίτευξη της ευελιξίας και στη μεγιστοποίηση της άνεσης του αναβάτη.

– Το Suzuki BURGMAN STREET 125EX διαθέτει ελαστικά tubelessDUNLOPD307Nκαι προσφέρουν ανώτερη απόδοση και πιο ομαλή οδήγηση, ιδιαίτερα σε λιθόστρωτα και άλλες ανώμαλες επιφάνειες του δρόμου.

– Το Σύστημα Συνδυασμένων Φρένων της Suzuki(με ένα δισκόφρενο διαμέτρου 190mm μπροστά και ταμπούρο130mm πίσω) υποστηρίζει ένα ισορροπημένοφρενάρισμα κατανέμοντας τη δύναμη τόσο μπροστά όσο και πίσω όταν πιέσετε την αριστερή μανέτα του φρένου.

– Το μακρύ μεταξόνιο 1.290mm βοηθά το BURGMANSTREET 125EX να παρέχει μεγάλη σταθερότητα στην ευθεία, με ή χωρίς επιπλέον φορτίο.

– Η οδήγηση σε ανώμαλο οδόστρωμα γίνεται εύκολη χάρη στην άφθονη απόσταση από το έδαφος (160mm).

– Το ρεζερβουάρ καυσίμου 5,5 λίτρων σε συνδυασμό με τον οικονομικό κινητήρα επιτυγχάνει αυτονομία περίπου 289 χιλιομέτρων.

– Ένα ζευγάρι από ανθεκτικά βοηθητικά άγκιστρα σας επιτρέπουν να κρεμάτε διάφορα αντικείμεναμπροστά σας. Το πίσω άγκιστρο μπορεί να διπλωθεί όταν δεν χρησιμοποιείται.

– Με το SuzukiEasyStartSystem, μπορείτε να εκκινήσετε τον κινητήρα με ένα γρήγορο πάτημα της μίζας. Ένας μόνο διακόπτης που ελέγχει τις λειτουργίες εκκίνησης και διακοπής βρίσκεται βολικά τοποθετημένος στο τιμόνι δεξιά για εύκολο χειρισμό.

-Ο προβολέας LED είναι τοποθετημένος χαμηλά, χαρακτηρίζεται από έναν ξεχωριστό σχεδιασμό και διαθέτει ενσωματωμένα φώτα θέσης LED.

– Τα φώτα τύπουLED πίσω με ενσωματωμένα φλας, προσθέτουν στον κομψό χαρακτήρα του πίσω μέρους του μοντέλου.

– Ο πλήρης ψηφιακός πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών για το BURGMANSTREET 125EX εμφανίζει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και η οθόνη LCDείναι φωτιζόμενη για μεγιστοποίηση της ορατότητας τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

– Η ένδειξη SuzukiEcoDriveIndicator στο ταμπλό οργάνων ανάβει όταν το scooter οδηγείται με αποδοτικό τρόπο καιβοηθάτον αναβάτη να μάθει τεχνικές για τη μεγιστοποίηση της οικονομίας καυσίμου.

suzuki-BURGMANSTREET-125EX-1

Το BURGMANSTREET 125EX αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές του 2023.