Οι Νέες TRACER 9/ TRACER 9 GT Και Yamaha MT-09/ΜΤ 09 SP

Οι Νέες TRACER 9/ TRACER 9 GT Και Yamaha MT-09/ΜΤ 09 SP

Έφτασαν Στην Ελλάδα!

Η Sport Touring κατηγορία της Yamaha αλλά και η Σκοτεινή Πλευρά της Ιαπωνίας  εμπλουτίζονται, οδηγώντας σας σε ακόμα πιο δυναμικές και συναρπαστικές διαδρομές. Τώρα,  μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά στο Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών Yamaha τις νέες Yamaha TRACER 9 και TRACER 9 GT, καθώς και τις νέες Yamaha MT-09 και MT-09 SP. 

Οι δυναμικές Sport Touring Yamaha TRACER 9 και TRACER 9 GT, αλλά και τα νέα  εμβληματικά μοντέλα Yamaha MT-09 και MT-09 SP της κατηγορίας Hyper Naked, είναι  διαθέσιμες στις εκθέσεις του Δικτύου Επίσημων Συνεργατών Yamaha και σας προσκαλούν να  τις ανακαλύψτε από κοντά αλλά και να κλείσετε τα πιο συναρπαστικά test rides.

Οι Νέες TRACER 9/ TRACER 9 GT Και Yamaha MT-09/ΜΤ 09 SP

Yamaha TRACER 9/ TRACER 9 GT 

Φανταστείτε ένα νέο αύριο μαζί με τις νέες Yamaha TRACER 9 και TRACER 9 GT που  διαθέτουν αποκλειστικές προδιαγραφές και σας παρέχουν ομαλότερες διαδρομές, υψηλά  επίπεδα άνεσης και τον δυναμισμό που αναζητάτε σε κάθε σας ταξίδι. Επιλογές Γνήσιων  Αξεσουάρ Yamaha μπορούν να συνοδεύσουν την αγαπημένη σας μοτοσυκλέτα και να  απογειώσετε την οδηγική σας εμπειρία.

Με μεγαλύτερου κυβισμού 3-κύλινδρο κινητήρα 890 κ.εκ. που αποδίδει 119 ίππους στις 10.000 σ.α.λ. (1.500 στροφές νωρίτερα από το προηγούμενο μοντέλο), απολαμβάνετε ισχυρότερη ροπή κατά 6% και εκπληκτική επιτάχυνση. Το νέο ελαφρύ πλαίσιο συνδυάζει την  ευελιξία μίας sport μοτοσυκλέτας με τη σταθερότητα μιας sport tourer, με έναν ή και δύο  αναβάτες. Η νέα αδρανειακή μονάδα (IMU) 6 αξόνων, οι διπλοί μετρητές TFT, το Cruise Control και ο πλήρης φωτισμός LED, τονίζουν ακόμα περισσότερο τις κορυφαίες  προδιαγραφές των δύο μοντέλων. Να σημειωθεί πως στον βασικό εξοπλισμό της Yamaha TRACER 9 GT περιλαμβάνονται: Σύστημα Γρήγορης Αλλαγής Ταχυτήτων Quick Shift (QSS)  που σας παρέχει ταχύτερη και ομαλότερη αλλαγή ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη (για  ανέβασμα και κατέβασμα ταχύτητας), ημι-ενεργή, πλήρως ρυθμιζόμενη ηλεκτρονική  ανάρτηση μπροστά και πίσω της KYB, Φώτα Στροφής LED, καθώς επίσης και σκληρές πλαϊνές  βαλίτσες.

Οι Νέες TRACER 9/ TRACER 9 GT Και Yamaha MT-09/ΜΤ 09 SP

Yamaha MT-09/ΜΤ-09 SP 

 

Ήρθε η ώρα να αναμετρηθείτε με το σκοτάδι και να αποτελέσετε μέρος του εξελισσόμενου  κινήματος της Hyper Naked κατηγορίας της Yamaha, με τις νέες Yamaha MT-09 και MT-09  SP. Αποτελέστε έμπνευση για τους τολμηρούς αναβάτες που αναζητούν υψηλές επιδόσεις και  δυνατές συγκινήσεις, απολαμβάνοντας κάθε μετακίνηση.

Η εκρηκτική επιτάχυνση και η ισχυρότερη απόδοση στο δρόμο είναι αναπόφευκτα  αποτελέσματα του μεγάλου κυβισμού κινητήρα CP3 890 κ.εκ. προδιαγραφών EU5 που  αποδίδει 119 ίππους στις 10.000 σ.α.λ. (1.500 στροφές νωρίτερα από το προηγούμενο  μοντέλο) και του χαμηλότερου κατά 4kg βάρους (189kg πλήρες υγρών). Με το νέο,  μικρότερων διαστάσεων πλαίσιο αλουμινίου, τη ρυθμιζόμενη ανάρτηση και τους εξαιρετικά  ελαφριούς τροχούς, εξασφαλίζετε μεγάλης ακρίβειας οδηγική συμπεριφορά. Στον βασικό  εξοπλισμό και των δύο μοντέλων περιλαμβάνεται το Σύστημα Γρήγορης Αλλαγής Ταχυτήτων  Quick Shift (QSS) που σας παρέχει ταχύτερη και ομαλότερη αλλαγή ταχυτήτων χωρίς τη  χρήση συμπλέκτη (για ανέβασμα και κατέβασμα ταχύτητας και ακτινική τρόμπα μπροστινού  φρένου. Ειδικότερα, η Yamaha MT-09 SP περιλαμβάνει πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις  κορυφαίας ποιότητας με πιρούνι KYB και πίσω αμορτισέρ Öhlins. Το μόνο σίγουρο είναι πως  το πρωτοποριακό στυλ νέας γενιάς και η γνήσια λιτή σχεδίαση των Yamaha MT-09 και MT-09  SP, επιβεβαιώνουν τα χαρακτηριστικά της απόλυτης Hyper Naked μοτοσυκλέτας.

Τα μοντέλα Yamaha TRACER 9 και TRACER 9 GT, καθώς και Yamaha MT-09 και MT-09 SP πλέον είναι εξοπλισμένα με ορισμένα από τα πιο προηγμένα ηλεκτρονικά βοηθήματα για τον  αναβάτη, τα οποία παρέχουν πρόσθετη αξιοπιστία και έλεγχο ακριβείας σε διάφορες καιρικές και οδικές συνθήκες. Η μικρών διαστάσεων νέα μονάδα IMU 6 αξόνων που αναπτύχθηκε  με βάση την R1M, ελέγξει το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) τριών λειτουργιών με  ευαισθησία ως προς την κλίση, το σύστημα ελέγχου ολίσθησης (SCS), το σύστημα ελέγχου  ανύψωσης του μπροστινού τροχού (LIF) και το σύστημα ελέγχου πέδησης (BC).

Μάθετε περισσότερα εδώ: 

Yamaha TRACER 9 

https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/motorcycles/sport-touring/tracer-9-2021/

Yamaha TRACER 9 GT 

https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/motorcycles/sport-touring/tracer-9-gt-2021/

Yamaha MT-09 

https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/motorcycles/hyper-naked/mt-09-2021/

Yamaha ΜΤ-09 SP 

https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/motorcycles/hyper-naked/mt-09-sp-2021/