Συνάντηση των Ducatisti στο Ducati Athens

Το Ducati Αthens, με την ηχηρή συμμετοχή των φίλων του, πραγματοποίησε το Ducatisti Worldwide Gathering με τον τίτλο #WeRideAsOne, το Σάββατο 7 Μαΐου.

Η δράση #WeRideAsOne είχε στόχο να δώσει τη δυνατότητα στις κοινότητες των φίλων της μάρκας σε κάθε πόλη να συναντηθούν, να γνωριστούν και να γιορτάσουν μαζί το πάθος τους για την Ducati σε όλες του τις μορφές. Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, περισσότεροι από 50 Ducatisti είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να απολαύσουν την διαδρομή και με καλή παρέα να συζητήσουν για το αγαπημένο τους χόμπι.

Συνάντηση των Ducatisti στο Ducati Athens

Περιστοιχισμένοι από κλασικά μοντέλα όπως Monster 600 και Multistrada 1ης γενιάς, αλλά και εντυπωσιακά superbikes όπως Panigale V4S Carl Fogarty, οι fans της μάρκας Ducatisti, απόλαυσαν την ορεινή διαδρομή και τον τελικό προορισμό δίπλα στην θάλασσα. Κατά την διάρκεια της βόλτας, τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες για τη ασφάλεια των αναβατών.

Συνάντηση των Ducatisti στο Ducati Athens

Μία ομάδα έμπειρων οδηγών από το Riding School, το Ducati Athens και το DOC (Ducati Official Club Hellas), ηγήθηκαν της πομπής και εξασφάλισαν μια απολαυστική και ασφαλή οδήγηση με αφετηρία το Ducati Athens και τελικό προορισμό τη Νέα Μάκρη.

Η εκδήλωση αυτή ήταν η πρώτη οργανωμένη βόλτα μετά από τον Covid και οι φίλοι της Ducati συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό.