Χορηγία Της Yamaha Προς Τον Νεαρό Αθλητή Ταχύτητας

Χορηγία Της Yamaha Προς Τον Νεαρό Αθλητή Ταχύτητας

Γιάννη Περιστερά

Η Yamaha χορηγεί τον νεαρό αθλητή Γιάννη Περιστερά για το 2021, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα “Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup 2021”.

Η Yamaha Motor Greece, συνεχίζοντας τους κοινωνικούς της στόχους προς την συμβολή της στην προαγωγή της αθλητικής δραστηριότητας και της ευγενούς άμιλλας και υποστηρίζοντας τον δίτροχο αθλητισμό, ανακοίνωσε επίσημα την συνεργασία της με τον νεαρό αθλητή Γιάννη Περιστερά.

Η διάκριση του αγωνιζόμενου κατά τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα “Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup 2021”, έναν θεσμό που η Yamaha θεωρεί το δικό της δρόμο προς την εργοστασιακή της ομάδα των WSBK, αποτελεί στόχο και των δύο μερών. Ως μέρος της προετοιμασίας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο Γιάννης Περιστεράς
συμμετέχει στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV με την ομάδα Team Roc ‘N’ DeA με την εξαιρετική Yamaha R3.

Ευχόμαστε από την συνεργασία μας να επέλθουν σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις, όπως η μελλοντική συμμετοχή του Γιάννη Περιστερά σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Επιπλέον, ενισχύεται και η προβολή της ελληνικής συμμετοχής σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν 26 αθλητές από 13 χώρες. Ευχόμαστε στον Γιάννη να υλοποιήσει τον κάθε του στόχο και να εκπληρώσει το μεγαλύτερό του όνειρο!

Προκειμένου να μείνετε συντονισμένοι με όλες τις εξελίξεις αναφορικά με την πρόοδο του Γιάννη Περιστερά επισκεφθείτε τις σελίδες μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς και την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα: 

https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/yamaha-racing-team/taxytita/#/