Η νίκη έχει χρώμα… μπλε!

Η Yamaha κυριαρχεί στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα MotoGP,  WorldSBK, WorldSSP, ΜΧ2 MXGP και 250SX AMA Supercross για το 2021, με κατάκτηση όλων των τίτλων. 

Το 2021 είναι η χρονιά της απόλυτης κυριαρχίας της Yamaha στα κορυφαία  Παγκόσμια Πρωταθλήματα MotoGP, WorldSBK, WorldSSP, ΜΧ2 και 250SX για το  2021, όπου κατέκτησε όλους τους τίτλους με τις κορυφαίες μοτοσυκλέτες YZR – Μ1, YZF-R1, YZF-R6 και YZ250F και αντίστοιχα τους μοναδικούς αναβάτες της F.  Quartararo, Τ. Razgatlıoğlu, D. Aegerter M. Renaux και C. Nichols – J. Cooper. 

Οι μοτοσυκλέτες των τεσσάρων πρωταθλητών παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά  όλες μαζί στην Ευρωπαϊκή Έκθεση Μοτοσυκλέτας EICMA στο Μιλάνο και έκλεψαν  τις εντυπώσεις! 

Άξια λόγου είναι επίσης η επικράτηση της Yamaha στα πιο απαιτητικά τοπικά  πρωταθλήματα ταχύτητας, Moto America Superbikes, British Superbikes, Japan SuperBikes που επιβεβαιώνει την ανωτερότητα της YZF-R1, αλλά και η επικράτηση  στο πιο διάσημο τοπικό πρωτάθλημα Motocross, AMA και στην κορυφαία  κατηγορία 450 Class και την εξωπραγματική ΥΖ450F. 

Η Mοτοδυναμική, περήφανη για τις παραπάνω διακρίσεις, υποστηρίζει αθλητές  στον χώρο της ταχύτητας και του off-road, ενισχύοντας την ευγενή άμιλλα, τον  θεμιτό συναγωνισμό και το αθλητικό ιδεώδες, υποστηρίζοντάς τους στον δρόμο  προς τα Ελληνικά, τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά και ποιος ξέρει… ίσως και τα  παγκόσμια πρωταθλήματα!