bs-battery-aprilia-motogp

Η BS Battery Και Η APRILIA RACING Μαζί Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2023

Η BS BATTERY και η APRILIA δεν σταματούν ποτέ! Το νέο κοινό βήμα των δύο εταιρειών στοχεύει στην εδραίωση και καταξίωση της μεταξύ τους συνεργασίας μέσα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MOTOGP του 2023! 

Ως Επίσημος Χορηγός, η BS BATTERY θα υποστηρίξει τις μοτοσικλέτες RS-GP της Aprilia Racing και τους κορυφαίους αναβάτες της,  Aleix ESPARGARO και Maverick VIÑALES.

BS Battery Και Η APRILIA RACING

Ο Benjamin Sebban, Γενικός Διευθυντής  της BS BATTERY τονίζει:

“Είμαστε υπερήφανοι που επεκτείνουμε τη σχέση μας με την Aprilia στον κόσμο των αγώνων. Η μάρκα και οι μοτοσυκλέτες είναι εξαιρετικά ισχυρές, ενώ μοιραζόμαστε το ίδιο DNA όσον αφορά την καινοτομία και το πάθος για αγώνες! Το να βρισκόμαστε στο πλευρό της APRILIA RACING είναι τιμή μας”.

BS Battery Και Η APRILIA RACING

Από την πλευρά του ο Massimo Rivola – Διευθύνων Σύμβουλος Aprilia Racing συμπληρώνει:

“Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας έναν συνεργάτη όπως η BS BATTERY. Μια συνεργασία που πηγάζει από τον ενθουσιασμό και τις κοινές αξίες μας για την καινοτομία και την τεχνολογία και που ελπίζουμε ότι θα αποδείξει την αξία της στις κορυφαίες πίστες ΜOTOGP σε όλο τον κόσμο. Το να βλέπουμε σημαντικούς εταιρικούς οργανισμούς σαν την BS BATTERY, να αποφασίζουν να υποστηρίξουν τη δέσμευσή μας, μας φορτώνει με υγιή πίεση αλλά, ταυτόχρονα, μας γεμίζει υπερηφάνεια”.