Συλλεκτική συνεργασία μεταξύ Bvlgari και Ducati

Οι Ducati και Bvlgari ανακοινώνουν μια νέα συνεργασία, η οποία μετουσιώνεται στο νέο ρολόι- χρονογράφο Bvlgari Aluminium Ducati Special Edition, που θα παραχθεί σε 1000 κομμάτια μόνο.

Σχεδιασμένο από κοινού με τη Bvlgari και το κέντρο σχεδιασμού της Ducati (Ducati Centro Stile), το ρολόι βασίζεται πάνω στο Bvlgari Aluminium και είναι από τα μοντέλα της πρώτης γενιάς που κυκλοφόρησαν το 1998.

Κατασκευασμένο από εντελώς απροσδόκητα υλικά, διαθέτει την ίδια πρωτοποριακή γοητεία με την αρχική έκδοσή του, μιλώντας μια παγκόσμια γλώσσα που ξεπερνά το φύλο, την ηλικία, τις τάσεις και τις εποχές. Το Bvlgari Aluminium Ducati Special Edition είναι αδιάβροχο σε βάθος έως 100 μέτρα και στην πλάτη από τιτάνιο έχει σκαλισμένα τα λογότυπα των δύο εταιρειών.

Το ρολόι διαθέτει αλουμινένιο περίβλημα με διάμετρο 40 mm με κατακόκκινη πλάκα, πλάτη και κουμπιά από τιτάνιο, ενώ το λουράκι και το περιμετρικό κάλυμμα είναι από μαύρο λάστιχο. Το Bvlgari Aluminium συνεχίζει να προσεγγίζει τον κόσμο της ωρολογοποιίας με τόλμη και δύναμη που του δίνουν μία αίσθηση αναζωογονητική και απίστευτα μοντέρνα.

Το Bvlgari Aluminium Ducati Special Edition είναι ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα της Bvlgari.

Σχετικά με την Bvlgari:

Ο Bulgari (προφέρεται Μπούλγκαρι) είναι ιταλικός οίκος μόδας, με πολυετή ιστορία στην παραγωγή κοσμημάτων και παρόμοιων ειδών πολυτελείας. Το λογότυπό του είναι πάντα στα κεφαλαία, ενώ το γράμμα U αντικαθίσταται με το V, σύμφωνα με τον αρχαίο ρωμαϊκό τρόπο γραφής (BVLGARI).

Τα προϊόντα του οίκου περιλαμβάνουν κοσμήματα, αρώματα, ρολόγια χειρός, γυαλιά ηλίου, τσάντες και άλλα αξεσουάρ, που απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Παράλληλα απευθύνονται σε ανθρώπους υψηλών εισοδημάτων, καθώς πρόκειται για μία εκ των ακριβότερων επιχειρήσεων του είδους της.