3 χρόνια Voge Moto Club Hellas

Tο πρώτο παγκοσμίως club των μοτοσυκλετών Voge Moto Club Hellas έγινε τριών χρονών και γιόρτασε τα γενέθλιά του με κάθε επισημότητα.

Παρόλο το πολικό ψύχος που επικρατούσε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, περισσότερα από 100 μέλη και φίλοι των μοτοσυκλετών της Voge συγκεντρώθηκαν στο Sinners All Day Bar στους Αγίους Αναργύρους Αττικής. Εκεί γιόρτασαν τα τρία χρόνια ζωής της λέσχης τους και έκοψαν τη βασιλόπιτα τους. Εκατό κομμάτια με τρία φλουριά και 40 κληρώσεις δώρων συνολικής αξίας 3.200€ μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο κ. Stefan Kreitner, αντιπρόσωπος του Γερμανικού club της Voge, δυναμώνοντας έτσι τους δεσμούς των δύο λεσχών και δίνοντας υπόσχεση για κοινή ταξιδιωτική βόλτα στην Ευρώπη στο εγγύς μέλλον!

Voge Moto Club Hellas

Καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ένα video wall έπαιζε τις εκδρομές και δράσεις του club, με την εκδήλωση να ολοκληρώνεται μετά από πολλές ώρες μέσα σε ένα εξαιρετικά ζεστό κλίμα. Όπως είναι ευνόητο, το ραντεβού ανανεώθηκε για τον επόμενο χρόνο, ενώ προ των πυλών είναι η ανακοίνωση των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Club για το 2023. Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται!