Michelin: 65 χρόνια στην Ελλάδα

Michelin: 65 χρόνια στην Ελλάδα

Από το 1957, προσφέρει βιώσιμες λύσεις κινητικότητας στη χώρα μας

Το 2022, η Michelin συμπληρώνει 65 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην Ελλάδα. Από το 1957, προσφέρει βιώσιμες λύσεις κινητικότητας στη χώρα και ποιοτικά ελαστικά αλλά και μοναδικές γαστρονομικές και ταξιδιωτικές εμπειρίες, μέσα από τον Οδηγό MICHELIN. Με σημαντικές επενδύσεις, η Michelin υποστηρίζει τους ανθρώπους της, τους πελάτες της και την τοπική κοινωνία, με υπεύθυνο τρόπο και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η Michelin επενδύει διαρκώς στην Ελλάδα, για να προωθήσει τη βιώσιμη κινητικότητα, ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Τα τελευταία 10 χρόνια, επένδυσε 6 εκατομμύρια ευρώ σε σύγχρονες υποδομές. Υποστήριξε την ελληνική οικονομία με περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους και έχει συνεργαστεί με σχεδόν 2.700 Έλληνες προμηθευτές.

michelin-65-xronia-ellada-2

Στην Ελλάδα, η Michelin συνεργάζεται απευθείας με περισσότερους από 420 μεταπωλητές ελαστικών, υποστηρίζοντας τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που διαθέτουν. Η εταιρεία αναπτύσσεται μαζί τους, για να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα τεχνολογίας αιχμής και μέγιστης ασφάλειας. 

Η Michelin Ελλάδας είναι υπεύθυνη για τις εμπορικές δραστηριότητες του Ομίλου Michelin στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία. Διατηρεί σύγχρονες, «πράσινες» εγκαταστάσεις στο Μαρούσι και στον Αυλώνα, όπου βρίσκεται και το ιδιόκτητο Logistics Center της που έχει βραβευτεί αρκετές φορές για τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητάς του. 

Η πηγή της δημιουργικότητας και της καινοτομίας της Michelin είναι οι άνθρωποί της, με τους οποίους μοιράζεται τις ίδιες αξίες, όπως ο σεβασμός, ο διάλογος, ο ενθουσιασμός και η εμπιστοσύνη. Κάθε μέρα, οι άνθρωποι της Michelin κάνουν πράξη αυτές τις αξίες σε όλον τον κόσμο, για να προσφέρουν σε όλους έναν καλύτερο τρόπο να πηγαίνουν μπροστά. 

Η κληρονομιά της Michelin δεν σταματά στα ποιοτικά ελαστικά, καθώς δέσμευσή της είναι να προσφέρει σε όλους μοναδικές εμπειρίες κινητικότητας. Ο Οδηγός Michelin για την Αθήνα έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού, με ποιοτικές προτάσεις εστιατορίων και ξενοδοχείων που αναδεικνύουν την ελληνική φιλοξενία σε όλον τον κόσμο(https://guide.michelin.com/gr/en).

Με το MICHELIN Make My Day, μία πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την Ελλάδα, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν προσφορές για τα ελαστικά τους, για  υπηρεσίες σχετικές με τα ελαστικά και τα οχήματά τους αλλά και για μοναδικές γαστρονομικές και ταξιδιωτικές εμπειρίες. (https://makemyday.michelin.gr/).

michelin-65-xronia-ellada-3

Τα τελευταία 65 χρόνια ήταν για όλους εμάς ένα συναρπαστικό ταξίδι στην καινοτόμο και ασφαλή κινητικότητα. Η Ελλάδα είναι μια βασική αγορά στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε περισσότερα ορόσημα μαζί με τους συναδέλφους μας, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και τους καταναλωτές», δήλωσε ο Αναστάσιος Α. Πηγαδιώτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Michelin Ελλάδας.”

Σχετικά με τη Michelin στην Ελλάδα:

Από το 1957, με δυναμική παρουσία στην αγορά, η Michelin απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας. Υποστηρίζοντας περισσότερους από 420 μεταπωλητές ελαστικών στην Ελλάδα, λειτουργεί με υπευθυνότητα και εστιάζει στη στήριξη του ανθρώπινου κεφαλαίου, της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Με καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στον Αυλώνα, η Michelin επενδύει διαρκώς στην Ελλάδα, με όραμα να προωθεί την ασφαλή και βιώσιμη κινητικότητα στη χώρα και να προσφέρει έναν καλύτερο τρόπο να πηγαίνουμε μπροστά( www.michelin.gr).

Σχετικά με τον Όμιλο Michelin:

Με ηγετική θέση στον τομέα της κινητικότητας, δέσμευση της Michelin είναι να βελτιώνει διαρκώς τις διαδρομές των πελατών της με βιώσιμο τρόπο καθώς και να σχεδιάζει και να διανέμει τα ιδανικά ελαστικά και τις καταλληλότερες υπηρεσίες και λύσεις για τις ανάγκες τους. Να προσφέρει ψηφιακές υπηρεσίες, χάρτες και Οδηγούς που τους βοηθούν να μετατρέψουν τις διαδρομές και τα ταξίδια τους σε μοναδικές εμπειρίες. Και να αναπτύσσει υλικά με τεχνολογία αιχμής που αξιοποιούνται σε πολλές και διαφορετικές βιομηχανίες. Με έδρα το Clermont-Ferrand της Γαλλίας, ο Όμιλος της Michelin έχει παρουσία σε 170 χώρες και περισσότερους από 123.600 εργαζομένους, ενώ διαθέτει 71 μονάδες παραγωγής που συνολικά κατασκεύασαν σχεδόν 170 εκατομμύρια ελαστικά το 2020. (www.michelin.com).