MOTO GUZZI STELVIO, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ

MOTO GUZZI STELVIO: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ

Η νέα, πολυαναμενόμενη Moto Guzzi Stelvio φτάνει στην αγορά και κάνει το ντεμπούτο της online με δυνατότητα προ-κράτησης, ενεργή έως τις 15 Φεβρουαρίου.

Για να κλείσετε ένα από τα πρώτα οχήματα Stelvio και να ξεκινήσετε το δικό σας Neverending Journey, απλά συνδεθείτε στην ιστοσελίδα https://www.motoguzzi.com/gr_EL/landing-page/stelvio/ και επιλέξτε ένα σημείο πώλησης από το επίσημο δίκτυο της Moto Guzzi, όπου θα κλείσετε ραντεβού.

Εκτός από το προνόμιο να είναι μέσα στους πρώτους ιδιοκτήτες της νέας Moto Guzzi Stelvio, όσοι πραγματοποιήσουν online κράτηση δικαιούνται επίσης αποκλειστικά πλεονεκτήματα με ειδική επιδότηση σε περίπτωση ανταλλαγής μεταχειρισμένης Moto Guzzi ή bonus για αγορά αξεσουάρ και merchandising Moto Guzzi.

Η νέα Moto Guzzi Stelvio διατίθεται στην ενδεικτική τιμή λιανικής €16.499, ενώ η έκδοση που είναι εξοπλισμένη με την πρωτοποριακή πλατφόρμα PFF Rider Assistance Solution διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €17.299.

MOTO GUZZI STELVIO, 
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ

Moto Guzzi Stelvio

Η Stelvio είναι η on-off Moto Guzzi σχεδιασμένη για περιπετειώδη ταξίδια. Βασίζεται σε μια νέα και απόλυτα σύγχρονη τεχνική πλατφόρμα και  είναι η μοναδική στην κατηγορία της με άξονα μετάδοσης και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο παρμπρίζ. Η αεροδυναμική έχει επωφεληθεί από μια πολύ σχολαστική μελέτη για τη μεγιστοποίηση της προστασίας από τον αέρα, της άνεσης και της οδηγικής απόλαυσης. Το παρμπρίζ αποτέλεσε επίσης αντικείμενο ειδικής μελέτης και έχει διαμορφωθεί με τρόπο που επιτρέπει την εκτροπή της ροής του αέρα χωρίς να δημιουργούνται στροβιλισμοί, υποβοηθούμενο από τα δύο πλευρικά αεροδυναμικά φτερά.

Η Stelvio τροφοδοτείται από τον νέο “compact block” κινητήρα, που παρουσιάστηκε στη V100 Mandello, έναν πλήρως εκλεπτυσμένο κινητήρα τελευταίας τεχνολογίας όσον αφορά τον σχεδιασμό και την κατασκευή: είναι συμπαγής και ελαφρύς, επιτρέποντας μια ευέλικτη αρχιτεκτονική πλαισίου με σπορ προσανατολισμό. Πρόκειται για έναν εγκάρσιο V-twin 90° με υγρόψυξη και δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής με κοκοράκια και 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο. 

MOTO GUZZI STELVIO, 
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ

Το κιβώτιο έξι σχέσεων έχει επανασχεδιαστεί για ακόμη πιο ομαλές και εύκολες αλλαγές ταχυτήτων. Οι επιδόσεις αυτού του κινητήρα είναι σαφώς σπορ:  η μέγιστη ισχύς είναι 115 CV στις 8.700 σ.α.λ.,  ενώ η μέγιστη ροπή είναι 105 Nm στις 6.750 σ.α.λ., με το 82% διαθέσιμο από τις 3.500 σ.α.λ. και τον περιοριστή στροφών ρυθμισμένο στις 9.500 σ.α.λ.  Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο υψηλής αντοχής συνδυάζεται με ακτινωτές ζάντες 19″ εμπρός και 17″ πίσω και αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής, ιδανικές επιλογές για άνεση στα ταξίδια και διασκέδαση σε ελαφρώς off-road διαδρομές ή γρήγορη οδήγηση στην άσφαλτο.

Η Stelvio είναι η πρώτη Moto Guzzi που έχει εξοπλιστεί με το σύστημα PFF Rider Assistance Solution. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή πλατφόρμα υποστήριξης οδηγού, η οποία εγγυάται λειτουργίες που παίζουν θεμελιώδη ρόλο στην ενεργητική ασφάλεια και βασίζεται στην τεχνολογία ραντάρ που αναπτύχθηκε από την Piaggio Fast Forward, την εταιρεία ρομποτικής με έδρα τη Βοστώνη που ιδρύθηκε το 2015 από τον Όμιλο Piaggio.

MOTO GUZZI STELVIO, 
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ

Ο κορυφαίος ηλεκτρονικός εξοπλισμός συμπληρώνεται από το ηλεκτρονικό γκάζι Ride by Wire και την πλατφόρμα αδράνειας με 6 άξονες που διαχειρίζεται καλύτερα τους ηλεκτρονικούς ελέγχους για την ασφάλεια (όπως το Cornering ABS) και τη διασκέδαση. Υπάρχουν πέντε Riding Mode: Touring, Rain, Road, Sport και Off-Road, που διαχειρίζονται το φρένο του κινητήρα, το ABS, τον έλεγχο πρόσφυσης και τους χάρτες του κινητήρα. Στη λειτουργία Off-Road, τόσο το ABS όσο και ο έλεγχος πρόσφυσης μπορούν να απενεργοποιηθούν. 

Μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί για να κάνει την εμπειρία οδήγησης ακόμα πιο άνετη και συναρπαστική.