Ηλεκτρικά Scooter Yadea

Τα Ηλεκτρικά Scooter Yadea

Ήρθαν Στην Ελλάδα Από Την Mototrend SA

Μετά την ανάληψη της εκπροσώπησής του μεγαλύτερου κατασκευαστή ηλεκτρικών δικύκλων στον πλανήτη, η Mototrend SA προχωρά στη δημιουργία του δικού της ιστότοπου με επίκεντρο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Yadea!

Βασισμένος στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή, ο ιστότοπος της Yadea (www.yadea.net.gr) προσφέρει μοναδική πληροφόρηση, ικανή να καλύψει στο έπακρο κάθε απορία, τόσο για τα προϊόντα της και τους ευνοϊκούς όρους απόκτησής τους, όσο και για την ηλεκτροκίνηση στη χώρα μας ευρύτερα. Με αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά για κάθε μοντέλο, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να αποφασίσει τι είναι αυτό που του ταιριάζει περισσότερο, παράλληλα δε και να τον ενημερώσει για τις επιδοτήσεις που ισχύουν σε κάθε μοντέλο, όπως επίσης και για το νομικό καθεστώς του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά – Β’ Κύκλος”.

Ηλεκτρικά Scooter Yadea

H Υadea iδρύθηκε το 1997 και ασχολείται αποκλειστικά με τη σχεδίαση, κατασκευή και διάθεση ηλεκτρικών οχημάτων υψηλών προδιαγραφών. Ηλεκτρικά μοτοποδήλατα και μοτοσυκλέτες, ηλεκτρικά υποβοηθούμενα ποδήλατα και πατίνια είναι μερικά από τα προϊόντα που εξελίσσει. Η υψηλή παραγωγική ικανότητα και τα αυστηρά πρότυπα κατασκευής είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι ενός Brand που στοχεύει να γίνει ηγέτης στην ηλεκτροκίνηση.

Ηλεκτρικά Scooter Yadea

Η Yadea οραματίζεται έναν κόσμο που θα πλαισιώνεται από οικολογικές μετακινήσεις. Επενδύει όλους τους πόρους της στο να εξελίσσει συνεχώς ηλεκτρικά οχήματα που πληρούν τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, σχεδιάζοντας και αξιοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες. Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης έχει εφαρμόσει γραφένιο (υλικό νανοτεχνολογίας) σε μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων και δημιούργησε ένα νέο τύπο μπαταριών ηλεκτρικών δκύκλων που προσφέρουν υψηλότερη ένταση, καλύτερη θερμική αγωγιμότητα, εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση και υψηλή διαπερατότητα φωτός.

Η YADEA εγγυάται ένα πράσινο μέλλον με το σύνθημα: Electrify your life.