Ψάχνεις Για Ηλεκτρικό Scooter;

Δες το νεο e-shop της Daytona Best Electric

Το νέο e-shop Daytona Best Electric της εταιρείας Γκοργκόλης, είναι στον αέρα για εύκολη αγορά ηλεκτρικού με έως 24 άτοκες δόσεις.

Οι υποψήφιοι πελάτες και όσοι ενδιαφέρονται για τα ηλεκτρικά μοντέλα της DAYTONA BEST ELECTRIC, Versus 125e, DIVA 125e / LX, DYNETA 50 και ELIFE III 50 (αλλά και για περισσότερα μοντέλα που θα προστεθούν σύντομα), έχουν πλέον την ευκαιρία να προχωρήσουν στην αγορά τους μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. στο www.onlineorder.gorgolis.gr

Επιλέγοντας το χρώμα και το σημείο παραλαβής του scooter μέσα από το δίκτυο της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., μπορούν να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας, η οποία μάλιστα μπορεί να γίνει και με άτοκες δόσεις (12, 18 ή 24, ανάλογα με το μοντέλο της επιλογής τους), με την δυνατότητα καταβολής χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό υπό την μορφή προκαταβολής, σε περίπτωση που δεν καλύπτει το υπόλοιπο της κάρτας την αξία του scooter.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα παραγγελιών στο www.onlineorder.gorgolis.gr και κάντε εύκολα και γρήγορα δικό σας το αγαπημένο σας ηλεκτρικό scooter!