QJMOTOR SVT 650

Έρχονται οι νέες QJMOTOR SVT 650 & SVT 650X!

QJMOTOR SVT 650 / 650 X: Η Καρδιά σου χτυπά δυνατά! Αγκάλιασε τον νέο V-TWIN 90˚ κινητήρα!

Ένας από τους πιο εμβληματικούς σε διάταξη κινητήρες, ο V-2 90˚, o οποίος χαρακτηρίστηκε για δεκαετίες ως συνώνυμο της adventure κατηγορίας μοτοσυκλετών, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη μακροσκελή ιστορία του αποτελώντας την “καρδιά” της νέας συναρπαστικής adventure QJMOTOR SVT 650 !

QJMOTOR SVT 650

Ισχυρά θεμέλια και επιδόσεις

Στο πέρασμα του χρόνου, ο V-2 90˚ έχει αποδειχθεί ως μία από τις ιδανικές επιλογές για τη συγκεκριμένη κατηγορία μοτοσυκλετών, χάρη στα χαρακτηριστικά της απόδοσής του που ταιριάζουν απόλυτα με το ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που διαθέτουν. Με τα διαστήματα ανάφλεξης στις 270˚, βοηθά τον τροχό να ανακτήσει την πρόσφυση, ειδικά σε χωμάτινα τερέν, με την παροχή ροπής από χαμηλά και τη γραμμική απόδοση να αποτελούν πολύτιμους συμμάχους σε κάθε πεδίο δράσης μιας adventure μοτοσυκλέτας. Ο κινητήρας της SVT 650, πέρα από τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αποτελεί και σημείο αναφοράς ως ο δυνατότερος της κατηγορίας, με την μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 76,2 ίππους στις 9.000 στροφές. Αντίστοιχα, η μέγιστη τιμή της ροπής ανέρχεται στα 65Νm στις 8.000 στροφές, ενώ χάρη στο εξελιγμένο σύστημα ψεκασμού η μέση κατανάλωση παραμένει σε χαμηλά επίπεδα Σε συνδυασμό με τα 20 λίτρα χωρητικότητας του ρεζερβουάρ, η αυτονομία της SVT 650 μπορεί να ξεπεράσει τα 460 χιλιόμετρα! Οι υπερτετράγωνες διαστάσεις του (διάμετρος x διαδρομή: 81mm x 62,6mm) και το φάσμα που αποδίδονται οι μέγιστες τιμές, μαρτυρούν ότι πρόκειται για έναν κινητήρα που μπορεί να ανεβάσει στροφές με διάρκεια της δύναμης ψηλά, προσφέροντας έτσι σημαντικές αρετές στις ταξιδιωτικές δυνατότητες της μοτοσυκλέτας.

QJMOTOR SVT 650

Ξεκάθαρος προσανατολισμός

Ο σχεδιασμός της νέας SVT 650 δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τη ξεκάθαρη φιλοσοφία και τον προσανατολισμό της μοτοσυκλέτας, διατηρώντας τις βασικές “αρχιτεκτονικές” αρχές των adventure μοτοσυκλετών, με την προσθήκη ξεχωριστών και ιδιαίτερων στοιχείων από το τμήμα σχεδιασμού του εργοστασίου. Η μπροστινή όψη της SVT 650 ξεχωρίζει χάρη στην κατακόρυφη τοποθέτηση των δίδυμων LED προβολέων και την εντυπωσιακή σχεδίαση του φαίρινγκ, που καταφέρνει να διατηρεί στενή τη σιλουέτα της μοτοσυκλέτας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εξαιρετική κάλυψη στον αναβάτη. Οι προστατευτικές χούφτες με την αλουμινένια ενισχυτική μπάρα ανήκουν στο στάνταρ εξοπλισμό της SVT 650, όπως και η ποδιά κάτω από τον κινητήρα, ενώ πίσω από την αεροδυναμικά μελετημένη ζελατίνα έχει τοποθετηθεί η έγχρωμη TFT οθόνη 7″ η οποία προβάλει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες στον αναβάτη, με δυνατότητα διασύνδεσης μέσω πρωτοκόλλου Bluetooth.

QJMOTOR SVT 650

Η σέλα του αναβάτη προσφέρει μεγάλους χώρους και τοποθετεί το σώμα “μέσα” στη μοτοσυκλέτα, ενώ η τοποθέτηση του τιμονιού μεταβλητής διατομής και των μαρσπιέ, δημιουργούν φυσικές γωνίες για τα άκρα, με πρόβλεψη και για οδήγηση σε όρθια θέση σε χωμάτινες διαδρομές. Αντίστοιχα, η ξεχωριστή σέλα για τον συνεπιβάτη τον τοποθετεί σε λίγο ψηλότερη θέση με σωστή τοποθέτηση των ποδιών και στήριξη από τα πλαϊνά τμήματα της στάνταρ αλουμινένιας σχάρας, η οποία παίζει και το ρόλο των χειρολαβών. Η εξάτμιση είναι τοποθετημένη ψηλά για μεγαλύτερη ευκολία σε πιο δύσβατα εδάφη, ενώ στο σχεδιασμό της ουράς υπάρχει πρόβλεψη για την τοποθέτηση βάσεων για πλαϊνές βαλίτσες.

QJMOTOR SVT 650

Δύο εκδόσεις – Εξοπλισμένες για κάθε είδους “περιπέτεια”!

Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο σε συνδυασμό με το αλουμινένιο ψαλίδι της SVT 650, θέτουν μία στιβαρή βάση που συμπληρώνεται από το ανεστραμμένο και πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι και τη monoshock (επίσης πλήρως ρυθμιζόμενη) πίσω ανάρτηση. Οι ρυθμίσεις των αποσβέσεων έγιναν με γνώμονα τη συμπεριφορά σε άσφαλτο και χώμα, αλλά και την ομοιογένεια σε πιο γρήγορους ρυθμούς οδήγησης στα ταξιδιωτικά χιλιόμετρα που υπόσχεται να γράψει η SVT 650.

Το πακέτο άνεσης και ασφάλειας ολοκληρώνεται με τους δύο δίσκους 320mm μπροστά με ακτινικές τετραέμβολες δαγκάνες της Brembo, το δίσκο των 260mm πίσω με μονοπίστονη δαγκάνα που προέρχεται κι αυτή από το ιταλικό εργοστάσιο, και το εξελιγμένο δικάναλο σύστημα ABS 9.1MB της Bosch.

QJMOTOR SVT 650

Προκειμένου να ανταποκριθεί απόλυτα σε κάθε εξειδικευμένη απαίτηση των υποψήφιων ιδιοκτητών, η νέα SVT έρχεται σε δύο εκδόσεις: Στην SVT 650 που είναι εφοδιασμένη με χυτές αλουμινένιες ζάντες και στην SVT 650X η οποία διαθέτει ακτινωτούς τροχούς με tubeless ελαστικά. Και στις δύο εκδόσεις οι διαστάσεις των τροχών είναι ίδιες (19″-17″, εμπρός-πίσω αντίστοιχα).

QJMOTOR SVT 650 X

Στον πλούσιο εξοπλισμό των SVT 650 / 650X συμπεριλαμβάνονται τα θερμαινόμενα γκριπ και σέλα, ώστε να είναι άνετη και ευχάριστη η οδήγηση της μοτοσυκλέτας ακόμη και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες, ενώ ρυθμιζόμενες είναι οι μανέτες του φρένου και του συμπλέκτη.

QJMOTOR SVT 650 X

Η τιμή της SVT 650 έχει καθοριστεί στα 6.695€, ενώ της SVT 650X στα 7.195€. Και οι δύο εκδόσεις διατίθενται μέσω του δικτύου QJMOTOR της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του μοντέλου εδώ:

https://qjmotor.gr/model/svt-650/

https://qjmotor.gr/model/svt-650x/