Υποδεχόμαστε το πρώτο ηλεκτρικό σκούτερ BMW CE 04(Unboxing)

Η ιστορία του ηλεκτρικού BMW CE 04 ξεκίνησε με το πρωτότυπο Concept Link το 2017 με την BMW να έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την πορεία του ηλεκτρικού σκούτερ με την ριζοσπαστική σχεδίαση.

Το νέο ηλεκτρικό scooter της BMW έρχεται μετά από σχεδόν ένα έτος από την αποκάλυψη του πρωτότυπου με εντυπωσιακή σχεδίαση και καινοτομίες σε επίπεδα κινητήρα και τεχνολογίας με τεχνογνωσία από το τμήμα αυτοκινήτων και με σχεδίαση προερχόμενη «από το μέλλον».

Το όνομα CE 04 σχηματίζεται από το C που χαρακτηρίζει όλα τα σκούτερ της BMW, το E από το ηλεκτρικό (Εlectric) και 04 γιατί οι επιδόσεις του είναι ανάλογες ενός συμβατικού σκούτερ 400 κυβικών.

BMW-CE-04-UNBOXING-1

Με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, πρωτοποριακή σχεδίαση και καινοτόμες λύσεις συνδεσιμότητας, το CE04 προτίθεται να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία scooter.

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι τοποθετημένος στο πλαίσιο, ανάμεσα στην μπαταρία και τον πίσω τροχό, για την καλύτερη δυνατή κατανομή βάρους και έχει συνεχόμενη ισχύ 20 ίππων, με στιγμιαία μέγιστη ισχύ τους 42 ίππους!

Το CE 04 κατασκευάζεται εξολοκλήρου στην Γερμανία και εξοπλίζεται με ηλεκτρονικά βοηθήματα, όπως ASC, Traction Control, ενώ φέρει ως στάνταρ 3 χαρτογραφήσεις ισχύος ECO, Rain και Road. Στον επιπλέον εξοπλισμό διατίθεται και η Dynamic χαρτογράφηση που επιτρέπει εντονότερες επιταχύνσεις.

Βρεθήκαμε στις εγκαταστάσεις της BMW SFAKIANAKIS για να υποδεχτούμε το πρώτο BMW CE 04 που έφτασε στη χώρα μας.