Εγκαίνια MOTO MARKET Θεσσαλονίκης

Εγκαίνια MOTO MARKET Θεσσαλονίκης

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα MOTO MARKET στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Καλαμαριάς.

MOTO MARKET θεσσαλονίκης: Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα του είδους του στην Ευρώπη και βέβαια το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια! 

Μετά το κατάστημα της Αθήνας στην Καλλιθέα (Ελευθερίου Βενιζέλου 25 – Θησέως) σειρά έχει το MOTO MARKET Θεσσαλονίκης. Ο παράδεισος του μοτοσικλετιστή όπως λέει και το σλόγκαν της επιχείρησης εκτείνεται σε έναν νέο χώρο 600τμ.

Τα 600 τμ είναι χωρισμένα ανά τμήματα με το κάθε τμήμα να αντιπροσωπεύει και την αντίστοιχη μοτοσυκλετιστική δραστηριότητα ενώ υπάρχουν και πρόσθετοι αποθηκευτικοί χώροι.

Η ΜΟΤΟΜΑRKET αντιπροσωπεύει μία πλούσια γκάμα προϊόντων των εταιριών Givi, Bell, MT, Airoh, Forma, Acerbis, Macna, Dane και βέβαια τις Nordcode, Fovos και Pilot, οι οποίες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την ίδια την ΜΟΤΟΜΑRKET ενώ εμπορεύεται και κορυφαία brands όπως  Shoei, Spidi, HJC, DNA Filters, Acrapovic και Rev’It.

Το νέο MOTOMARKET αποτελεί ένα κατάστημα ορόσημο για την Θεσσαλονίκη και όχι άδικα το σημείο συνάντησης όλων των μοτοσικλετιστών στην Βόρεια Ελλάδα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σχετικά με την εταιρεία Moto Market:

Μέσα από ένα περιπετειώδες ταξιδιωτικό όνειρο σε άγνωστες και ανεξερεύνητες περιοχές της γης οδηγώντας σε δύο τροχούς, το πάθος για τη μοτοσικλέτα αποτελεί το έναυσμα της ίδρυσης της MotoMarket το 1982. Έτσι ξεκινήσαμε με ένα μικρό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Η άμεση επαφή με την Ιταλική αγορά στην πορεία των ετών, είχε ως αποτέλεσμα την αντιπροσώπευση γνωστών ευρωπαϊκών brands. Έως το 2000 το μικρό κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είχε μεταμορφωθεί σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα διαθέτουμε 6000 τ.μ αποθηκών και καταστημάτων καθώς και εκατοντάδες συνεργάτες στην Ελληνική επικράτεια και την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η ομαδικότητα, ως κύρια αξία της MotoMarket είναι ο πυλώνας για την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Κάθε μέλος της ομάδας μας συμβάλλει σε αυτό το σκοπό προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, διαμορφώνοντας τις εμπειρίες σας στο μαγικό κόσμο της μοτοσικλέτας!

Η δημιουργία ενός καινοτόμου περιβάλλοντος, τόσο για τον σύγχρονο αναβάτη όσο και για τα μέλη της ομάδας μας είναι το όραμα μας και στόχος μας να εμπνεύσουμε το κοινό να αποκτά εικόνες και αναμνήσεις με ασφάλεια!