Επίσημη Συνεργασία Της All Road Training

Επίσημη Συνεργασία Της All Road Training

Με Την YAMAHA

Η σχολή All Road Training ανακοινώνει με μεγάλη χαρά και τιμή  την έναρξη της επίσημης Συνεργασίας με την ΥΑΜΑΗΑ και την MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε, που είναι ο επίσημος εισαγωγέας και διανομέας μοτοσυκλετών, ανταλλακτικών και γνήσιων αξεσουάρ της μάρκας στην Ελλάδα.

Ως εκ τούτου η ΜΟΤΟΔΥΝΑΝΙΚΗ Α.Ε θα παρέχει μοτοσυκλέτες YAMAHA για την διοργάνωση των Εκπαιδευτικών και Ταξιδιωτικών Προγραμμάτων που υλοποιούμε καλύπτοντας αξιόπιστα τις αυξημένες επαγγελματικές μας ανάγκες.

Ο ιδρυτής και εκπαιδευτής της σχολής Νίκος Σπανός δήλωσε:

“Είναι μια νέα συνεργασία για εμάς με την YAMAHA και την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε που αναμφισβήτητα εδώ και πάνω από 50 χρόνια έχει θεμελιώσει την ηγετική θέση της στην ελληνική αγορά ως μια από της πιο επιτυχημένες, δυναμικές και δραστήριες εταιρίες στον χώρο της μοτοσυκλέτας.

Η ALL ROAD TRAINING αντίστοιχα εδώ και 20 χρόνια έχει μάθει να αποτελεί έναν έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη με διεθνώς διαπιστευμένη πορεία στο αντικείμενο της, οπότε δεν νομίζω ότι αποτελεί έκπληξη η ίδια ή επίσημη συνεργασία και η απόφαση να πορευτούμε μαζί. Προσωπικά με χαροποιεί ιδιαίτερα το πάθος των ανθρώπων της YAMAHA να εμπλακούν πολύ πιο δυναμικά, αλλά και να αντλήσουν πληροφορίες υψηλού επιπέδου μέσω των δραστηριοτήτων της ARTστο πεδίο Travel Enduro και Adventure. Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της YAMAHA μας έδειξαν ένα πρόσωπο πολύ υψηλού επαγγελματισμού, αλλά κυρίως ότι πιστεύουν πολύ σε εμάς και αντίστοιχα εκτιμούν απεριόριστα το έργο και την ιστορία της ART τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Οπότε δεν μιλάμε για μια συνεργασία που καλύπτει νούμερα ή απαιτήσεις, αλλά κυρίως σέβεται εκατέρωθεν το παρελθόν, και επενδύει στο μέλλον.

Για τα TENERE 700 και 1200 (που επιλέξαμε να οδηγούμε πριν την σύναψη συνεργασιών) δεν έχω να πω πολλά. Μας καλύπτουν φαινομενικά αξιόπιστα σε κάθε διαδρομή, σε κάθε έδαφος ότι κι αν τους ζητάμε. Πάντα δουλεύουν σε πολύ υψηλά επίπεδα, δεν μας λένε όχι σε πολύ σκληρές συνθήκες χρήσης και όλοι γενικά γνωρίζουν ότι από τις μοτοσυκλέτες που οδηγούμε καθημερινά έχουμε τεράστιες απαιτήσεις. Προφανώς λοιπόν και καλυπτόμαστε 100% από τα TENERE καθώς και από το ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ, όπου τις επισκευάζουμε.

Αποτελεί πάγια φιλοσοφία μου να μην λέω ποτέ μεγάλα λόγια για το τι θα κάνουμε στο μέλλον, ούτε να γίνομαι “βασιλικότερος του βασιλέως” στο παρών. Είναι μια νέα τιμητική σελίδα στην ιστορία μας, υψηλής σημασίας, που θα προσπαθήσουμε οι συνεργάτες μου και εγώ, όπως πάντα να είναι λίγο καλύτερη από τις προηγούμενες. Φυσικά και δεν ξεχνάμε ότι οι όποιες συμφωνίες δεν νοιάζουν ιδιαίτερα το ευρύ κοινό απλά αποδεικνύουν ίσως το ειδικό μας βάρος.

Οι αναβάτες και μόνο αυτοί είναι οι βασικοί κριτές μας οπότε μέσω αυτής της συνεργασίας θα προσπαθήσω να γίνουμε ακόμα πιο αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν, ανεξαρτήτως της μάρκας που οδηγούν. Θα μιλήσουμε για το μέλλον όπως ταιριάζει στην ιστορία μας. Με νέες υπηρεσίες, ποιοτικά έργα και καθαρόαιμη δράση. Γνωρίζω ότι μόνο τότε αυτή η συνεργασία θα έχει κάποιον θετικό αντίκτυπο στους αναβάτες που εκπαιδεύονται ή ταξιδεύουν μαζί μας.

Καλωσορίζω λοιπόν την YAMAHA στην οικογένεια των Επίσημων Συνεργατών της ART και υπόσχομαι σε όλες και όλους ότι η Σχολή σας παραμένει Σχολή που εκπαιδεύει και ταξιδεύει με ΟΛΟΥΣ (ανεξαρτήτως χρώματος) όπως έκανε πάντα. Η προσπάθεια συνολικής αναβάθμισης της ART που ξεκινήσαμε εδώ και μερικούς μήνες συνεχίζεται δίχως επάρσεις και υπερβολές.”