Η εκατομμυριοστή Triumph της Σύγχρονης Εποχής

Η εκατομμυριοστή Triumph της Σύγχρονης Εποχής

Χέρι-χέρι με την ανακοίνωση των σχεδίων για τον εορτασμό της 120ης επετείου του επόμενου έτους της πιο εμβληματικής βρετανικής μάρκας μοτοσυκλετών στον κόσμο, η Triumph αποκαλύπτει την εκατομμυριοστή μοτοσυκλέτα Triumph ορόσημο που παρήγαγε το εργοστάσιο του Χίνκλεϊ.

Η Triumph έχει φτάσει σε ένα ιστορικό ορόσημο στη σύγχρονη εποχή της με την αποκάλυψη της εκατομμυριοστής μοτοσυκλέτας που κατασκευάστηκε από την επιστροφή της μάρκας το 1990. Η εκατομμυριοστή μοτοσυκλέτα που αποκαλύφθηκε στα Παγκόσμια Κεντρικά Γραφεία της Triumph στο Χίνκλεϊ από τον Nick Bloor, CEO, μπροστά στην ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι μια Tiger 900 Rally Pro, εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο της Triumph, βαμμένο με μια μοναδική custom βαφή.

Η Tiger 900 Rally Pro, η οποία κυκλοφόρησε το 2019, αποτελεί μια τέλεια επίδειξη του κορυφαίου σχεδιασμού, μηχανικής και παραγωγικής ικανότητας της Triumph, με κορυφαίο χαρακτήρα, ικανότητα, ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια – χαρακτηριστικά που μοιράζονται όλες οι μοντέρνες μοτοσυκλέτες στη γκάμα της Triumph.

Η εκατομμυριοστή Triumph της Σύγχρονης Εποχής

Με τη σοφιστικέ custom ασημένια βαφή και τα γραφικά του ενός εκατομμυρίου, αυτή η πολύ ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα ορόσημο θα εμφανίζεται στο περίπτερο της Triumph στη φετινή έκθεση Motorcycle Live στο NEC και στη συνέχεια στο Triumph Factory Visitor Experience* της σε μια νέα, ειδικά δημιουργημένη έκθεση της επετείου των 120 χρόνων.

«Όλοι στην Triumph είναι απίστευτα περήφανοι που έπαιξαν ρόλο στην επίτευξη μιας τόσο σημαντικής στιγμής στη σύγχρονη ιστορία αυτής της εμβληματικής μάρκας. Στα 31 χρόνια από τότε που επαναλανσάραμε την Triumph με μια νέα σειρά βρετανικών μοτοσυκλετών στην Κολωνία το 1990, έχουμε μοιραστεί τόσες πολλές υπέροχες στιγμές με τους θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο. Από την επιστροφή στην αρένα των πρωταθλητών TT, στην είσοδο στο paddock του MotoGP με τη συνεργασία μας για τον κινητήρα της Moto2, έως την υποστήριξη του μεγαλύτερης παγκόσμιας εκδήλωσης μοτοσυκλέτας, Distinguished Gentleman’s Ride, του σπουδαίου σκοπού του για υγεία και ευημερία – για να αναφέρουμε μόνο μερικές από αυτές τις στιγμές. Η επιτυχία της Triumph πηγάζει πάντα από το πάθος και τη δέσμευση που μοιραζόμαστε με τους αναβάτες μας».

«Ενώ η τελευταία χρονιά ήταν μια πρόκληση για όλους μας, αυτό το πάθος και η δέσμευση οδήγησαν την Triumph σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη, συμπεριλαμβανομένης της επιτυχημένης εισόδου σε νέες κατηγορίες με τις Trident 660 και Tiger Sport 660».

«Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες η Triumph διατήρησε σταθερές και σημαντικές επενδύσεις στους ανθρώπους μας, στους συνεργάτες μας και στις εσωτερικές μας δυνατότητες σχεδιασμού, μηχανικής και κατασκευής, προκειμένου να αυξήσει την εμβέλεια και τη φήμη αυτής της εμβληματικής βρετανικής μάρκας. Αυτή η επένδυση σε εγχώρια ταλέντα, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε όλο τον κόσμο, σε συνδυασμό με το πάθος που μοιραζόμαστε με τους αναβάτες μας για την παράδοση της ολοκληρωμένης και τέλειας μοτοσικλέτας, οδήγησε τη μάρκα να εξελίσσεται συνεχώς, πετυχαίνοντας την πιο επιτυχημένη χρονιά σε ολόκληρη 120χρονη ιστορία της μάρκας».

«Επιπλέον, δεσμευόμαστε να φτάσουμε τη μάρκα σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη, και με την επικείμενη κυκλοφορία της ολοκαίνουργιας Tiger 1200 μας, των νέων ανταγωνιστικών μοτοσυκλετών MX και Enduro, καθώς και της στρατηγικής μας συνεργασίας με την Bajaj για τη δημιουργία μοτοσυκλετών μικρότερης χωρητικότητας, λέω με χαρά ότι το μέλλον για την Triumph και τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο θα είναι εξίσου συναρπαστικό και πλούσιο όπως ήταν τα τελευταία 30 χρόνια», δήλωσε ο Nick Bloor Triumph CEO.

Γιορτάζοντας τα 120 χρόνια της πιο επιτυχημένης βρετανικής μάρκας μοτοσυκλετών

Περιλαμβάνοντας εκατομμύρια παθιασμένους θαυμαστές που μοιράζονται την ίδια εμμονή με τη μοτοσυκλέτα, η Triumph ανακοινώνει τα σχέδιά της να γιορτάσει το 2022 την επέτειο των 120 χρόνων αυτής της εμβληματικής βρετανικής μάρκας μοτοσυκλετών.

Η πρώτη μοτοσυκλέτα παραγωγής Triumph κυκλοφόρησε στο κοινό τον Απρίλιο του 1902, ξεκινώντας μια από τις πιο πλούσιες και πιο συναρπαστικές ιστορίες μάρκας στον κόσμο – μια ιστορία που έχει περιλάβει αμέτρητες θρυλικές μοτοσυκλέτες και παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του κόσμου της μοτοσυκλέτας που απολαμβάνουμε σήμερα.

Η σύγχρονη εποχή της Triumph ξεκίνησε το 1990 με μια εντελώς πρωτότυπη σειρά μοτοσυκλετών που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν σε ένα ολοκαίνουργιο, υπερσύγχρονο εργοστάσιο στο Χίνκλεϊ.

Μέσα σε τρεις δεκαετίες από τότε, η Triumph κατασκεύασε και πούλησε περισσότερες μοτοσυκλέτες από κάθε προηγούμενη φορά στην ιστορία της μέσω ενός διεθνούς δικτύου με περισσότερους από 700 ντίλερ σε 57 χώρες.

Και παρά τις πρόσφατες προκλήσεις, το πάθος για την Triumph που μοιράζονται σε όλο τον κόσμο οι ιδιοκτήτες, οι αναβάτες, οι θαυμαστές και οι ντίλερ, έχει κάνει τους τελευταίους 12 μήνες τους πιο επιτυχημένους όλων των εποχών, με περισσότερες από 75.000 μοτοσυκλέτες ταξινομημένες παγκοσμίως και τζίρο 650 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας.

Η Triumph αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της σχεδίασης και μηχανικής της Μεγάλης Βρετανίας, με μια σειρά από παγκοσμίως κορυφαίες μοτοσυκλέτες που εκτείνονται σε πολλά είδη από adventure μέχρι roadsters έως μοντέρνες κλασικές, κάθε μια από τα οποίες προσφέρει την ξακουστή φήμη της Triumph για κορυφαία συμπεριφορά, φινίρισμα και λεπτομέρεια και πρωτότυπο, αυθεντικό σχεδιασμό.

Σήμερα η Triumph λειτουργεί σε πέντε εγκαταστάσεις παραγωγής, όλες τις οποίες διαχειρίζεται και διευθύνει η παγκόσμια έδρα στο Χίνκλεϊ του Λέστερσιρ, όπου κάθε Triumph γίνεται σύλληψη, πρωτότυπο και δοκιμάζεται στο κέντρο σχεδιαστικής αριστείας της Triumph από την εσωτερική μας ομάδα. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην εντυπωσιακή υποδομή του Χίνκλεϊ είναι ένα ολοκαίνουργιο εργοστάσιο συναρμολόγησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, που κατασκευάστηκε για να ενισχύσει την παγκόσμια κατασκευαστική ευελιξία της Triumph και να συμπληρώσει το υπάρχον βαφείο αξίας πολλών εκατομμυρίων λιρών και τις εγκαταστάσεις ταχείας κατασκευής πρωτοτύπων.

Μια πραγματικά παγκόσμια επιχείρηση, η Triumph διαθέτει 13 γραφεία πωλήσεων και μάρκετινγκ σε όλο τον κόσμο, εγκαταστάσεις κατασκευής και παραγωγής που βρίσκονται στην Ταϊλάνδη, όπου η εταιρεία έχει τις δικές της εγκαταστάσεις χύτευσης, χύτευσης με έγχυση, μηχανικής κατεργασίας και συναρμολόγησης και εργοστάσια στην Ινδία και τη Βραζιλία, που συναρμολογούν μοτοσυκλέτες που προορίζονται για τις τοπικές αγορές.

Το Triumph Factory Visitor Experience* στο Χίνκλεϊ, που άνοιξε το 2018, προσκαλεί τους επισκέπτες να πάρουν μια γεύση από την κατασκευαστική τεχνογνωσία της Triumph, καθώς και να παρουσιάσουν τη σημαντικότερη συλλογή μοτοσυκλετών από το παρελθόν και το παρόν της εμβληματικής βρετανικής εταιρείας.

Από τον Ιανουάριο του 2022, η Triumph θα προσκαλεί θαυμαστές από όλο τον κόσμο να έρθουν στο εργοστάσιο για να γιορτάσουν το αγνό πνεύμα της μοτοσυκλέτας, σε μια σειρά από ιστορίες, συναντήσεις και ειδικές εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Έχετε το νου σας για περισσότερες λεπτομέρειες που θα έρθουν για το νέο έτος.

*Το Triumph Factory Visitor Experience είναι δωρεάν για επίσκεψη και βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της Triumph στο Χίνκλεϊ της Αγγλίας και είναι ανοιχτό καθημερινά Τετάρτη έως Κυριακή, από τις 10 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ.