Η Moto Morini στην Ελλάδα μέσω της KSR Hellas

Η Moto Morini στην Ελλάδα μέσω της KSR Hellas

H ιστορική ιταλική εταιρία Moto Morini ανακοίνωσε τη νέα επίσημη αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα μέσω της KSR Hellas!

Η Moto Morini επεκτείνει το δίκτυο των dealer της στην Ελλάδα και στην Κύπρο, χάρη στη συνεργασία της με την KSR Hellas. Η Moto Morini S.r.l. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αρχή της συνεργασίας της με την KSR Hellas, κάτι που θα επιτρέψει στην ιστορική εταιρεία μοτοσυκλετών να επεκτείνει την διανομή της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Moto Morini στην Ελλάδα μέσω της KSR Hellas

Η KSR Hellas, θυγατρική του KSR Group, ενός από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς δικύκλων στην Ευρώπη, γίνεται έτσι μέρος της επεκτατικής στρατηγικής της Moto Morini, που χάρη στην πρόσφατη αυτή συμφωνία κατακτά ένα ακόμη κομμάτι της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Ο αντιπρόεδρος της Moto Morini, Alberto Monni δήλωσε: “Είμαι περήφανος που ανακοινώνω την αρχή αυτής της σημαντικής συνεργασίας με την KSR Hellas. Η συνεργασία αυτή θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις των αγορών της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και να προσφέρουμε στους φαν της εταιρείας ένα διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο dealer, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.”

Η Moto Morini στην Ελλάδα μέσω της KSR Hellas

Ανυπομονούμε λοιπόν να δούμε την επανεκκίνηση της Moto Morini στην χώρα μας και βέβαια να οδηγήσουμε το πολλά υποσχόμενο για την Ελληνική αγορά,  Moto Morini X-Cape.