Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ QJ MOTOR ΣΤΗ MOTO2!

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ QJ MOTOR ΣΤΗ MOTO2!

Μετά την πολύτιμη εμπειρία και μια πρώτη χρονιά με εξαιρετικά αποτελέσματα στην κατηγορία Moto3, η QJ MOTOR κάνει το επόμενο βήμα εξέλιξης, με την είσοδό της στην κατηγορία Moto2 για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023!

Την προηγούμενη χρονιά, η συνεργασία με την Avintia στη μικρή κατηγορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Φέτος, η QJ MOTOR επέλεξε να ανέβει κατηγορία, μέσα από μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία με μία από τις πλέον επιτυχημένες ομάδες των MotoGP, την Gresini Racing.

Η ομάδα του αδικοχαμένου θρύλου των αγώνων μοτοσυκλέτας, Fausto Gresini, διευθύνεται πλέον από την Nadia Padovani, η οποία δημιούργησε ένα πολύ δυναμικό team, που πρωταγωνίστησε στην κορυφαία κατηγορία την περασμένη σεζόν.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ QJ MOTOR ΣΤΗ MOTO2!

Φέτος, η QJ MOTORGRESINI RACING, όπως θα είναι το όνομά της ομάδας στη Moto2, θα αποτελείται από δύο ταλαντούχους αναβάτες, τον Jeremy Alcoba και τον Filip Salac.

Ο Ισπανός Alcoba είναι 21 ετών και από το 2018 μέχρι και το 2021 αγωνιζόταν στη Moto3, με τις τρεις τελευταίες χρονιές ως αναβάτης της Gresini Racing, ενώ πέρσι ήταν η πρώτη του χρονιά στη Moto2 με την ομάδα της Liqui Moly Intact GP.

Ο Salac είναι επίσης 21 ετών, κατάγεται από την Τσεχία και μετά από το Red Bull Rookies Cup πέρασε στη Moto3 όπου αγωνίστηκε από το 2018 ως το 2021. Πέρσι συμμετείχε στη Moto2 με την ομάδα του Gresini, έχοντας ανέβει στο βάθρο σε αγώνα της Ταϊλάνδης.

Και οι δύο αναβάτες θα έχουν την υποστήριξη της πολύπειρης ομάδας τεχνικών της Gresini Racing, φιλοδοξώντας να φέρουν στην QJ MOTOR ακόμη περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις, σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες του παγκόσμιου πρωταθλήματος μοτοσυκλέτας.