Η ΥΑΜΑΗΑ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ HELLAS RALLY

Η Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στο Hellas Rally με Tenere 700 (+video)

Για δεύτερη φορά, σε διάστημα περίπου ενός μήνα, η Yamaha TENERE 700 δοκιμάζεται και πάλι στις πιο δύσκολες συνθήκες οδήγησης.

HELLAS RALLY – 21 έως 28 Μαίου 2023 (Καρπενήσι – Λίμνη Πλαστήρα):

Yamaha TENERE 700, μια μοτοσυκλέτα για ΟΛΑ!

Yamaha Tenere 700 - Hellas Rally

Επτά συνεχόμενες μέρες αγώνα με βάση το Καρπενήσι, μια διανυκτέρευση στη Λίμνη Πλαστήρα και συνολικά 1200 χιλιόμετρα σε ένα τερέν που εναλλασσόταν καθημερινά. Από τη μία βροχή, πολύ λάσπη και ομίχλη, από την άλλη ήλιος και χρώματα με την φύση στα καλύτερά της. Ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος ούτε όμως και εχθρός, αφού μοτοσυκλέτα και αναβάτης απέδειξαν ότι δεν το βάζουν κάτω, ότι και αν συμβεί!

Yamaha Tenere 700 - Hellas Rally

Μια μοτοσυκλέτα που «κάνει για όλα» ήταν οι λέξεις του οδηγού της Θανάση Χούντρα μετά τον τερματισμό, ο οποίος δέχτηκε να έρθει αντιμέτωπος με οποιαδήποτε πρόκληση και να τη φέρει εις πέρας συμμετέχοντας στο Hellas Rally 2023. Η Yamaha TENERE 700 μπορεί να συνδυάσει μοναδικά, ευελιξία από τα αγωνιστικά μονοκύλινδρα και συμπεριφορά από τις μεγάλες travel enduro.

Yamaha Tenere 700 - Hellas Rally

Εναλλασσόμενα και τα συναισθήματα όλων μας, αντικρύζοντάς τους να ξεκινούν νωρίς κάθε πρωί φρεσκοπλυμένοι και έτοιμοι για την επόμενη δοκιμασία. Η αδρεναλίνη στα ύψη όταν παρακολουθούσαμε στο σύστημα εντοπισμού της οργάνωσης κάθε τους κίνηση… Και σε κάθε επιστροφή, τους υποδεχόμαστε με ένα δυνατό χειροκρότημα. Τα έχουν καταφέρει και πάλι κι ας επιστρέφουν αγνώριστοι από τη λάσπη και την ταλαιπωρία. Γνωρίζουν και οι δύο ότι λίγες ώρες είναι αρκετές για ξεκούραση και προετοιμασία πριν το επόμενο αγωνιστικό μέρος. 

Yamaha Tenere 700 - Hellas Rally

Η μέρα του τερματισμού φτάνει, η TENERE αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το αγωνιστικό DNA της Yamaha. Η αξιοπιστία και η μοναδική οδηγική συμπεριφορά μιας Yamaha TENERE, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την ηρεμία του Θανάση Χούντρα μπορεί και κάνει για ΟΛΑ!

Συνοδοιπόροι σε αυτό το δύσκολο έργο ο ALPINESTARS εξοπλισμός του Θανάση, αλλά και τα υπερ-προϊόντα περιποίησης μοτοσυκλέτας MUC-OFF από το ΜΟΤΟDIRECT.

Εις το αγωνιστικό επανιδείν.