Η YAMAHA ΧΟΡΗΓΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΑΣ

Η YAMAHA ΧΟΡΗΓΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΑΣ

Η Yamaha υπερήφανος χορηγός της Ομάδας Μπάσκετ Προμηθέας Πάτρας

Στο πλαίσιο της υπόσχεσής της για τη στήριξη του αθλητισμού σε όλες του τις εκφάνσεις, η Yamaha, του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, χορηγεί την Ομάδα Μπάσκετ Προμηθέα Πάτρας.

Η υποστήριξη του Ελληνικού Μπάσκετ, σε συνέχεια της  χορηγίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης το 2023, είναι μια κίνηση  η οποία εκπληρώνει το όραμα της Yamaha για την ενίσχυση του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας, του ευ αγωνίζεσθαι, των διακρίσεων και επιδόσεων αποτελούν  μέρος της φιλοσοφίας της Yamaha που προέρχεται από το αγωνιστικό της DNA.  

Η χορηγία αποτελεί το έναυσμα για μια δυναμική συνεργασία στην ραγδαία αναπτυσσόμενης κοινωνίας του αθλητισμού,  αντικατοπτρίζοντας την δέσμευση στην υποστήριξη τοπικών ομάδων  και ταλέντων του αθλητισμού, καθώς και στην καλλιέργεια της αριστείας.  

Η Yamaha στέκεται στο πλευρό του Προμηθέα Πάτρας στις αγωνιστικές  διοργανώσεις του 2024 και ευελπιστούμε να κατακτήσει νέα ύψη και να  δημιουργήσει αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.  

Ο Προμηθέας Πατρών ιδρύθηκε το 1985 και έχει αδιαμφισβήτητα καθιερωθεί στο  κορυφαίο ελληνικό επίπεδο Basket League αλλά και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.  Θεωρείται επίσης η πλέον επιτυχημένη ομάδα καλαθοσφαίρισης εκτός Αθηνών και  Θεσσαλονίκης. 

Ευχόμαστε στην Ομάδα Μπάσκετ Προμηθέα Πάτρας Καλή Επιτυχία και  Πολλές Διακρίσεις!  

Μάθετε περισσότερα:  

https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/news/yamaha-xorigeia-basket-promitheas-patras/