Ο όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ αναλαμβάνει την αντιπροσώπευσή των KTM-Husqvarna και GASGAS στη χώρα μας.

Ο όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ Νέος Αντιπρόσωπος KTM

Η εταιρία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Jaguar, Land Rover και Isuzu στη χώρα μας ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις με την K-Motors για την αντιπροσώπευση των εταιριών KTM, Husqvarna και GASGAS και εισέρχεται πλέον δυναμικά στην αγορά των 2 τροχών!

Η αλλαγή αντιπροσωπείας ειδικά τέτοιου βεληνεκούς δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και αυτό το είδαμε τα προηγούμενα χρόνια με την Kawasaki και τους «μνηστήρες» της.

Ο Όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ πρόσφατα ανακοίνωσε την ένταξη του στο Ταμείο Ανάκαμψης με μια επένδυση συνολικού προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ η οποία θα αφορά στη δημιουργία γραμμής παραγωγής ηλεκτρικών δικύκλων και φορητών μπαταριών!

Η νέα δραστηριότητα του ομίλου στις μοτοσυκλέτες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες ενώ το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι στο τιμόνι της εταιρίας θα βρίσκετε ένα ιδιαίτερα έμπειρο στέλεχος αλλά και ανθρώπινο δυναμικό από την προηγούμενη αντιπροσώπευση.

Για την ιστορία και για όσους πιθανόν να μην γνωρίζουν, στο τιμόνι της ΚΤΜ τα τελευταία 30 χρόνια ήταν ο κος Σόλων Κοντός, Διευθύνων Σύμβουλος της σημερινής K-Motors.

Αναμένουμε  λοιπόν και τις επίσημες ανακοινώσεις για την ανάληψη καθηκόντων αντιπροσώπευσης από τον Όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

30 χρόνια μετά, το KTM Group γυρίζει σελίδα στη χώρα μας.