ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νέο Λογότυπο, Νέα Εποχή Για Σύνδεσμο Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος

Η δημιουργία νέου λογοτύπου σηματοδοτεί μια δυναμική εκκίνηση για τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος.

Το πολύ σημαντικό βήμα που έγινε τον Ιανουάριο του 2021, όπου οι Εισαγωγείς Μοτοσυκλετών συνέχισαν την αγαστή συνεργασία τους μέσω μιας νέας οντότητας, ολοκληρώνεται με τη νέα ταυτότητα του Συνδέσμου. Η αποκλειστική εκπροσώπηση της Μοτοσυκλέτας έχει ως στόχο την ενδυνάμωση του κύρους της και την απόλυτη εναρμόνισή της με τη σύγχρονη κοινωνία. Αξία, ισορροπία, αρμονία, ένωση και ισχύς είναι τα στοιχεία που καθόρισαν τη μορφή του νέου λογοτύπου!

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Το νέο λογότυπο του Συνδέσμου χαρακτηρίζεται από την ένωση δύο κύκλων. Προφανώς οι δύο κύκλοι παραπέμπουν στη μοτοσυκλέτα, αν και ο τρόπος που ενώνονται παραπέμπει σε πολλά ακόμη στοιχεία που αποτελούν κύριες προτεραιότητες του Συνδέσμου.

AΞΙΑ: Οι δύο κύκλοι συμβολίζουν την ολιστική προσέγγιση του Συνδέσμου για όλα όσα αφορούν στη μοτοσυκλέτα και την αξία της για την ίδια την κοινωνία. Δύο ίδιας διαμέτρου κύκλοι (κοινωνία και μοτοσυκλέτα) ενώνονται για να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις και να δώσουν λύσεις για ένα μέλλον όπου η ελευθερία μετακίνησης, η προστασία του περιβάλλοντος και η αποσυμφόρηση των πόλεων αποτελούν κοινό στόχο για όλους.

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ / ΑΡΜΟΝΙΑ: Η μοτοσυκλέτα από τη φύση της είναι βαθιά συνδεδεμένη με την έννοια της ισορροπίας. Η ισορροπία είναι ταυτισμένη με τη μοτοσυκλέτα και τους δύο τροχούς που της επιτρέπουν να ελίσσεται και να ξεπερνά με ευκολία τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο της. Μέσω αυτής της προσέγγισης, ο Σύνδεσμος προτίθεται να προάγει τις αρετές και τα πλεονεκτήματα της μοτοσυκλέτας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

ΕΝΩΣΗ: Οι Εισαγωγείς, αν και εκπροσωπούν και διανέμουν ανταγωνιστικά προϊόντα, αντιμετωπίζουν τις κοινές προκλήσεις ως ένα σύνολο σύγχρονων εταιριών που έχουν τις ίδιες αξίες και μοιράζονται το ίδιο όραμα για τη μοτοσυκλέτα. Ενωμένοι, στοχεύουν σε μια κοινή εκστρατεία προώθησης του δικύκλου, σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και στην ίδια την κοινωνία.

ΙΣΧΥΣ: Τεχνογνωσία, εμπειρία, εξειδίκευση, επαγγελματική προσέγγιση. Βασικά συστατικά που εγγυώνται μια ισχυρή φωνή που μπορεί να φτάσει σε κάθε εμπλεκόμενο φορέα και να ενημερώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο για όλα όσα αφορούν στον κλάδο.

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΝΩΝΕΙ

Η ένωση φέρνει τη δύναμη. Πιο δυνατή φωνή, μεγαλύτερος αντίκτυπος, καλύτερα αποτελέσματα. O Σύνδεσμος Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος ολοκλήρωσε τη διαδικασία δημιουργίας λογοτύπου και ξεκινά μια νέα προσπάθεια για την αρμονική σύνδεση της μοτοσυκλέτας με την κοινωνία. Τα Μέλη του Συνδέσμου ενώνονται σε μια κοινή προσπάθεια προώθησης του Κλάδου, αλλά και εξεύρεσης λύσεων για μια βέλτιστη σχέση της μοτοσυκλέτας με τον κάθε αναβάτη ξεχωριστά.

ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

Το λογότυπο του Συνδέσμου βασίζεται στην ίδια τη μοτοσυκλέτα αξιοποιώντας τους δύο τροχούς της. Συνδυάζει την αρμονία που εκφράζουν οι δύο ίδιας διαμέτρου κύκλοι με τον ισορροπημένο τρόπο σύνδεσής τους. Εκφράζει απόλυτα την κοινή οπτική των Μελών του Συνδέσμου για το μέλλον της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα και για τον τρόπο με τον οποίο, μπορεί να έχει κρίσιμο ρόλο στη δημιουργία ενός πιο φιλικού και πιο ανθρώπινου περιβάλλοντος, φέρνοντας παράλληλα, όλο και περισσότερους αναβάτες στο συναρπαστικό κόσμο της μοτοσυκλέτας.

ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια περίοδο που η μοτοσυκλέτα φαντάζει ως το ιδανικό μέσο για να αντιμετωπιστούν σημαντικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας όπως είναι η κυκλοφοριακή συμφόρηση και η επιβάρυνση του περιβάλλοντος, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος ολοκληρώνει την διαμόρφωση της εικόνας του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών. Δύο κύκλοι, δύο τροχοί που ενώνονται και συνδέουν αρμονικά τη μοτοσυκλέτα με την ίδια την κοινωνία.  

 Σημείωμα για Συντάκτες

Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών – ΣΕΜE ιδρύθηκε στις 8 Ιανουάριου 2021. Ο ΣΕΜΕ δημιουργήθηκε ως συνέχεια του Κλάδου Δικύκλων του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων (ΣΕΑΑ), ενός συνδέσμου με 80 χρόνια παρουσία στη χώρα.

Ο κύριος στόχος του Συνδέσμου είναι η ισόρροπη, συνεπής και μακροπρόθεσμη διεύρυνση της αγοράς δικύκλων, προς όφελος των αναβατών και γενικότερα του κοινωνικού συνόλου.

Ο ΣΕΜΕ πιστεύει ότι η υγιής ανάπτυξη του κλάδου προϋποθέτει την ασφαλή και βιώσιμη χρήση των δικύκλων, καθώς και την αρμονική συνύπαρξή τους με όλους τους χρήστες του δρόμου. Σε αυτό το πλαίσιο, σκοπεύει να ανοίξει ουσιαστικό διάλογο με όλους τους φορείς της πολιτικής, ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και της κοινωνίας των πολιτών στην Ελλάδα όπως και με αντίστοιχους θεσμικούς συνομιλητές στο εξωτερικό.

Ο ΣΕΜΕ είναι μέλος του ACEM (Σύνδεσμος Ευρωπαίων Κατασκευαστών Μοτοσυκλετών)

Mέλη του συνδέσμου είναι οι εξής εταιρείες:

 1. BMW HELLAS AE (BMW)
 2. KOSMOCAR AE (Ducati)
 3. K-MOTORS SOUTH-EAST EUROPE AE (KTM, Husqvarna, Gas-Gas, Bajaj)
 4. MOTO TREND AE (Kymco, Voge, Yadea, Gemini)
 5. MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ ΑΕ (Benelli, Keeway, Super Soco)
 6. PIAGGIO HELLAS AE (Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Gilera, Derbi)
 7. ΑΔΕΛΦΟI ΣΑΡΑΚΑΚΗ AEBME (Honda)
 8. ΗΛΙΟΦΙΛ AE (Triumph)
 9. ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ AEE (Yamaha)
 10. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ AEBE (Suzuki)
 11. TEOMOTO AE (Peugeot)