Πλούσια Συλλογή Μοντέλων Της Yamaha

Πλούσια Συλλογή Μοντέλων Της Yamaha

Για Την Ισοδυναμία Των Αδειών Οδήγησης

Η Yamaha παρουσιάζει την πλούσια συλλογή μοντέλων της έως 125 κυβικά, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν κάτοχοι διπλώματος αυτοκινήτου  κατηγορίας Β, σύμφωνα με την ψήφιση του νέου νόμου αναφορικά με την  ισοδυναμία των αδειών οδήγησης.

Έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου; Έχεις Yamaha

Με αυτό το μήνυμα, η Yamaha παρουσιάζει την πλούσια συλλογή  μοντέλων της έως 125 κυβικά, που οδηγούνται πλέον από τους κατόχους  διπλώματος αυτοκινήτου κατηγορίας Β, βάσει προϋποθέσεων, σε συνέχεια  της ψήφισης του νέου νόμου αναφορικά με την ισοδυναμία των αδειών  οδήγησης.

Επωφεληθείτε από την ισοδυναμία των αδειών οδήγησης και οδηγήστε την  δική σας Yamaha ξέγνοιαστα μέσα στην πόλη. Ζήστε έναν νέο τρόπο ζωής,  πιο μοντέρνο, πιο ελεύθερο, πιο στυλάτο, πιο οικονομικό και πολύ πιο  απολαυστικό. Με την Yamaha εξασφαλίζετε αξεπέραστη εγγύηση,  ασφάλεια, ποιότητα, αξιοπιστία και ασύγκριτες επιλογές στην κατηγορία  Α1, με κορυφαία στο είδος τους μοντέλα, που ξεχωρίζουν για το μοναδικό  τους στυλ και την τεχνολογική τους υπεροχή που θα ικανοποιήσουν ακόμα  και τον πιο απαιτητικό αναβάτη: ΧΜΑΧ 125, XMAX 125 Tech MAX,  ΝΜΑΧ 125, D’elight 125, Crypton S, ΜΤ-125, XSR125. 

Ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα της Yamaha έως 125 κυβικά εδώ:  https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/news/yamaha125/#/