Triumph Tiger 900 Aragon Edition

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ TRIUMPH TIGER 900 ARAGÓN EDITION

Τον Ιούλιο του 2022, ο Iván Cervantes εξασφάλισε τη νίκη στο Baja Aragón, γνωστό ως έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες στους δύο τροχούς.

Ένα χρόνο μετά, η Triumph γιορτάζει αυτή την ξεχωριστή επίδοση με την κυκλοφορία της Tiger 900 Rally Aragón και της Tiger 900 GT Aragón. Διαθέσιμες μόνο για το 2023, αυτές οι ειδικές εκδόσεις διαθέτουν η καθεμία μοναδικά γραφικά και προδιαγραφές.

Tiger 900 Rally Aragón

Tiger 900 GT Aragón

Πιλοτάροντας μια Tiger 900 Rally Pro, ο Cervantes κυριάρχησε στον αγώνα των 450 χιλιομέτρων, περνώντας τη γραμμή τερματισμού με εντυπωσιακή διαφορά 1 ώρας και 6 λεπτών μπροστά από τους αντιπάλους του, αποδεικνύοντας την ικανότητα της Tiger να αντέχει σε μερικά από τα πιο σκληρά εδάφη σε ελίτ επίπεδο ανταγωνισμού.

Και οι δύο εκδόσεις Tiger 900 Aragón προσφέρουν όλες τις προδιαγραφές, την τεχνολογία και τις δυνατότητες για τις οποίες είναι γνωστές οι κορυφαίες στην αγορά Tiger 900 GT Pro και Rally Pro. Οι προηγμένες επιδόσεις τους, συνοδευόμενες από δύο φρέσκες νέες εμφανίσεις, διατηρούν την απόλυτη αίσθηση επιθετικότητας και χαρακτήρα, ενώ προσθέτουν επίσης αυτό το πλεονέκτημα των έτοιμων για αγώνες μοτοσυκλετών.

Tiger 900 Rally Aragón

Η Tiger 900 Rally Aragón διαθέτει μια τριχρωμία Matt Phantom Black, Matt Graphite και Crystal White, με ξεχωριστές πινελιές Racing Yellow που συνδυάζονται άψογα με τις λεπτομέρειες Triumph Tiger και Aragón Edition, καθώς και μια νέα και μοναδική σχεδίαση σέλας διπλού χρώματος.

Tiger 900 GT Aragón

Η GT Aragón ακολουθεί το παράδειγμά με λεπτομέρειες Triumph Tiger και Aragón Edition, επιπρόσθετα με τον αναζωογονητικό σχεδιασμό σέλας διπλού χρώματος, αλλά αντίθετα διαθέτει έναν τριπλό χρωματικό συνδυασμό Diablo Red, Matt Phantom Black και Crystal White που απηχεί μια τολμηρή και κομψή αίσθηση.

Tiger 900 Rally Aragón

Και τα δύο μοντέλα συνεχίζουν να διαθέτουν εντυπωσιακά 87 Nm μέγιστης ροπής στις 7.250 σ.α.λ., καθώς και συμπλέκτη ολίσθησης και υποβοήθησης, για πλούσια τρικύλινδρη απόδοση. Διατηρώντας ένα ελαφρύ αρθρωτό πλαίσιο και ανάρτηση υψηλών προδιαγραφών, αυτές οι νέες προσθήκες στην οικογένεια Tiger είναι προσαρμοσμένες για να βελτιστοποιούν τις δυνατότητες τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου με την απόλυτη ευέλικτη και δυναμική εμπειρία χειρισμού.

Tiger 900 GT Aragón

Μεγιστοποιώντας περαιτέρω την οδική συμπεριφορά, η GT Aragón Edition φέρει πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι φυσιγγίων Marzocchi 45 χλστ εμπρός και ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, ενώ η Rally Aragón Edition διαθέτει πιρούνι Showa ρυθμισμένο για ακόμα καλύτερη απόδοση εκτός δρόμου.

Tiger 900 Rally Aragón

Οι προστατευτικές μπάρες κινητήρα τοποθετούνται ως στάνταρ και στις δύο εκδόσεις Aragón, ενώ η Rally Aragón Edition διαθέτει επίσης προστατευτικές μπάρες ρεζερβουάρ ως στάνταρ για να συμπληρώσει την απόλυτη αγωνιστική αισθητική. Μια συλλογή με περισσότερες από 65 αποκλειστικές επιλογές αξεσουάρ είναι διαθέσιμη και για τα δύο μοντέλα, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το μηχάνημά σας για να ταιριάζει στη δική σας περιπέτεια.

Tiger 900 Rally Aragón

Και τα δύο μοντέλα θα έχουν ανταγωνιστικές τιμές, στα 16.290€ η Tiger 900 GT Aragon και στα 16.990€ η Tiger 900 Rally Aragon, και θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα εντός του Ιουλίου 2023.