Άνεση, ασφάλεια και τεχνογνωσία από την Ducati

Άνεση, ασφάλεια και τεχνογνωσία από την Ducati

Η νέα συλλογή ρουχισμού του 2023 είναι εδώ, με νέα, μοντέρνα αλλά και διαχρονικά σχέδια

Στυλ, άνεση και ασφάλεια συνδυάζονται στη νέα σειρά ρούχων της Ducati η οποία είναι έτοιμη να συνοδεύσει όλους τους φανατικούς της μοτοσυκλέτας, από τις στιγμές κορυφαίου ενθουσιασμού μέσα στην πίστα, μέχρι την καθημερινή οδήγηση στην πόλη.

Μια νέα σειρά προϊόντων που δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη, χάρη στις σειρές Racing, Sport, Touring, Urban και Sportswear. Η νέα συλλογή του 2023 είναι διαθέσιμη στο Ducati Athens και σε επιλεγμένους συνεργάτες του δικτύου της Ducati.

Η Ducati επέλεξε τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου EICMA για να παρουσιάσει την νέα συλλογή ρουχισμού 2023,  η οποία είναι πλέον διαθέσιμη σε επιλεγμένους συνεργάτες του δικτύου της Ducati, αλλά και στο διαδίκτυο. Τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για όλους τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας, που θέλουν να ζήσουν το πάθος τους με στυλ και μοναδικότητα, χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και την άνεση.

Άνεση, ασφάλεια και τεχνογνωσία από την Ducati

Τα αντικείμενα που προτείνονται στη σειρά ρούχων εμπνεύστηκαν και σχεδιάστηκαν για να κάνουν την εμπειρία οδήγησης των μοτοσυκλετών της Ducati μία ακόμα πιο ευχάριστη. Η σειρά Ducati 2023 – που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Ducati World Prèmiere 2023 – μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων των μοτοσυκλετιστών, από αυτούς που προτιμούν τις δυνατές συγκινήσεις, οδηγώντας στην πίστα μια Panigale V4 R μέχρι εκείνους που βρίσκουν τον ιδανικό σύντροφό τους στη Multistrada V4 Rally, για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων μόνοι ή ως ζευγάρι.

Υπάρχει μία τεράστια γκάμα επιλογών μέσα από τις σειρές Racing, Sport, Touring, Urban και Sportswear, οι οποίες όλες ανεξαιρέτως, χαρακτηρίζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, προσοχή στην λεπτομέρεια και εξονυχιστική μελέτη στη σχεδίαση. Η συλλογή ρούχων Ducati 2023 διαθέτει έναν αποκλειστικό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, ο οποίος προέκυψε μέσα από τη συνεργασία μεταξύ του Aldo Drudi και του Centro Stile Ducati, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, οι οποίες έχουν μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό τεχνικών ρούχων.

Ένα πρώτο νέο χαρακτηριστικό για τη φετινή κολεξιόν είναι η παρουσία ενός μόνο γραφικού θέματος στη σειρά Ducati Corse. Πρόκειται για μία αναφορά στις τρεις αποχρώσεις του κόκκινου που υπάρχουν και στα πλαστικά της μοτοσυκλέτας του MotoGP που προσδίδει ομοιομορφία σε ολόκληρη τη συλλογή. Και η οποία ήταν πάντα η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα δυναμικό στυλ, εμπνευσμένο από την πίστα και τους αγώνες.

Άνεση, ασφάλεια και τεχνογνωσία από την Ducati

Πρωταγωνιστής της σειράς Sport είναι το μπουφάν Fighter C2. Η ισορροπία μεταξύ μαλακού δέρματος αγελάδας και ενός ελαστικού συνθετικού υφάσματος προσδίδει άνεση και ελαφρότητα σε αυτό το ρούχο, το οποίο είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο από την Dainese για την Ducati, και προορίζεται για σπορ οδήγηση όντας ταυτόχρονα εξαιρετικό σε απόδοση και σε συνθήκες κίνησης σε αστικό τοπίο.

Για τους ταξιδιώτες μεγάλων αποστάσεων που οδηγούν μοτοσυκλέτες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες, η συλλογή Touring ανανέωσε τo σετ Strada C5 (παντελόνι-jacket), η οποία είναι πλέον εφοδιασμένη με νέες έξυπνες ιδέες, όπως η δυνατότητα να ζεσταθεί ή να αεριστεί έτσι ώστε να προσαρμοστεί καλύτερα στις εξωτερικές θερμοκρασίες. Διαθέσιμο σε ανδρικά και γυναικεία νούμερα, τo σετ Strada C5 θυμίζει τα χρώματα της νέας  Multistrada V4 Rally, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο το απόλυτο “δέσιμο” μεταξύ μοτοσυκλέτας και αναβάτη.

Τέλος, η σειρά Sportswear είναι αφιερωμένη σε εκείνους θέλουν να ζήσουν το πάθος τους για την Ducati όχι μόνο όταν βρίσκονται επάνω στην μοτοσυκλέτα αλλά και στην καθημερινότητά τους. Πρόκειται για μια διαχρονική συλλογή ρούχων και αξεσουάρ με την επωνυμία της Ducati και της Ducati Corse τα οποία είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση.

Άνεση, ασφάλεια και τεχνογνωσία από την Ducati

Επιπλέον, εκείνοι που ανυπομονούν να βρεθούν στις κερκίδες και να επευφημούν τους “Κόκκινους” από το Borgo Panigale κατά την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2023 που πρόκειται να ξεκινήσει, έχουν την δυνατότητα να ολοκληρώσουν την εμφάνιση ενός αληθινού Ducatista φορώντας τα πιο πρόσφατα δείγματα του εορταστικού tshirt τα οποία είναι αφιερωμένα στις νίκες του Francesco Bagnaia και του Alvaro Bautista στα παγκόσμια πρωταθλήματα MotoGP και WorldSBK, έτοιμοι για μία ακόμα μαγική χρονιά, να τα φορούν και να τα έχουν πάντα μαζί τους.

Τα νέα είδη ένδυσης Ducati είναι διαθέσιμα στο Ducati Athens και σε επιλεγμένους συνεργάτες του δικτύου της Ducati στην Ελλάδα.