ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023

Τεράστια η προσέλευση του κοινού την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης

Εχθές, Τετάρτη 29 Μαρτίου, άνοιξε τις πύλες της η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023 η οποία φιλοξενείται στο Κλειστό Γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) έως και την Κυριακή 2 Απριλίου.

Η προσέλευση του ενδιαφερόμενου κοινού αλλά και των δημοσιογράφων ήταν αθρόα και πολλά υποσχόμενη για τις επόμενες ημέρες διεξαγωγής της όπου αναμένεται να την επισκεφτούν περισσότεροι από 40.000 λάτρεις της μοτοσυκλέτας.

Οι σημαντικότερες εταιρείες από τον ευρύτερο τομέα του δικύκλου έδωσαν το παρών στη μοναδική αυτή έκθεση που αποτελεί θεσμό από το 1995 και χιλιάδες επισκέπτες έσπευσαν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης να γνωρίσουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας, σκούτερ, ηλεκτρικών δικύκλων, να ενημερωθούν για τον εξοπλισμό ένδυσης και ασφάλειας, τα αξεσουάρ, τα λιπαντικά, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση, τη φροντίδα, τις υπηρεσίες αλλά και όλες τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου. Αξιοσημείωτο είναι το πρόγραμμα παράλληλων δράσεων της έκθεσης που περιλαμβάνει test rides αλλά και μοναδικά stunt shows.

Στις 19:00 ακριβώς πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023, στα οποία παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Βασίλειος Γιαννακόπουλος, ο νέος Πρόεδρος του ΣΕΜΕ, κ. Γιάννης Σώκιαλης, ενώ την έκθεση επισκέφτηκε και ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γεώργιος Πατούλης.

Η έκθεση τη Διοργάνωση της οποίας συνυπογράφουν η Be Best και ο Κώστας Λαμάρης, τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ).

Περισσότερες πληροφορίες: moto-expo.gr