ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. - Ιδρύθηκε νέα ομοσπονδία μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα

ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ιδρύθηκε νέα ομοσπονδία μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα

Πριν από λίγες μέρες, ανακοινώθηκε η ίδρυση μιας νέας ομοσπονδίας μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα, της «ΕΛ.ΜΟΤ.Ο» (Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία) . Μια νέα ομοσπονδία με στόχο την επίλυση βασικών ζητημάτων προάγοντας έναν υγιή μοτοσυκλετισμό στην χώρα μας.

Ο βασικός λόγος για την δημιουργία μιας ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, είναι να υπάρχει η δύναμη της ένωσης των μεμονωμένων λεσχών ώστε να υπάρχει μοχλός πίεσης προς την Πολιτεία αξιώνοντας μεταρρυθμίσεις προς όφελος των μοτοσυκλετιστών.

Σήμερα 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 το όραμα όλων αυτών των ανθρώπων παίρνει σάρκα και οστά, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.) είναι γεγονός. Μία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ που θα μάχεται πραγματικά για τους μοτοσυκλετιστές όλης της Ελλάδος.

Δέσμευση όλων μας είναι οι προβληματισμοί, οι νέες ιδέες και οι γνώμες να γίνουν στόχοι της επόμενης ημέρας με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ- ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Δέσμευση όλων μας είναι για πρώτη φορά να δοθεί ο λόγος σε ΟΛΟΥΣ τους μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα, να δοθεί βήμα και φωνή για να εκφράσουν την γνώμη, τις ανησυχίες, τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους και να συμμετάσχουν ενεργά σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον υγιή μοτοσυκλετισμό στην χώρα μας.

Μόνος του ο καθένας μπορεί να πάει τα πράγματα έως ένα σημείο. ΟΛΟΙ μαζί, μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει για ένα καλύτερο αύριο.

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ