Επιβεβαιώθηκε η επιστροφή του Dani Pedrosa

Επιβεβαιώθηκε η επιστροφή του Dani Pedrosa

Στο MOTOGP της Αυστρίας

H ΚΤΜ επιβεβαίωσε ότι ο Dani Pedrosa θα αγωνιστεί στον αγώνα MotoGP της Αυστρίας που θα γίνει στις 8 Αυγούστου.

Ο Ισπανός δοκιμαστής της KTM θα πραγματοποιήσει πιο γρήγορα από ό,τι φανταζόμασταν την επιστροφή του στους αγώνες πάνω σε μια ΚΤΜ RC16.

Αν και το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ο Dani Pedrosa το πέρασε με τη Repsol Honda, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία με διαφορετική μοτοσικλέτα. Ο 35χρονος Ισπανός αναβάτης, ο οποίος εκτελεί καθήκοντα αναβάτη εξέλιξης για την ΚΤΜ έχει βοηθήσει πολύ την εργοστασιακή ομάδα της KTM να κάνει την RC16 ανταγωνιστική φτάνοντας σε νίκες και βάθρα, ενώ είναι φέτος ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο με τον Miguel Oliveira.

pedrosa motogp 2021 ktm

Ο ίδιος δήλωσε πως η προσέγγιση για έναν αγώνα MotoGP είναι εντελώς διαφορετική από την προσέγγιση που έχει ως αναβάτης εξέλιξης.

«Βλέποντας τους αγώνες από το σπίτι δεν μπορώ να αισθανθώ τις βελτιώσεις στις μοτοσικλέτες. Για να καταλάβω όμως περισσότερα για τις νέες τεχνολογίες και πώς δουλεύουν οι στρατηγικές θα πρέπει να κάνω μια έκτακτη συμμετοχή. Είναι δύσκολο να μιλήσω για προσδοκίες από τη συμμετοχή αυτή. Μπορεί να μου έρθει η αγωνιστική αίσθηση μπορεί και όχι όμως. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσω να το διασκεδάσω».