Η BREITLING ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η BREITLING ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Breitling ανοίγει μια υψηλής αισθητικής boutique επί της Τσιμισκή 94 στη Θεσσαλονίκη.

Με την γνωστή της modern retro ταυτότητα και ακολουθώντας τα πρότυπα του brand που θέλουν όλες τις boutique παγκοσμίως να έχουν την ίδια αρχιτεκτονική σφραγίδα, η Breitling ανοίγει μια υψηλής αισθητικής boutique επί της Τσιμισκή 94, και είναι έτοιμη να υποδεχτεί όλους τους φίλους της ωρολογοποιίας – και όχι μόνο – που διαμένουν στην βόρεια Ελλάδα.

Με αισθητική που θυμίζει loft, τοίχους με σκαλιστή πέτρα, μοντέρνους φωτισμούς και ένα bar με δερμάτινες λεπτομέρειες, η νέα Breitling Boutique θα κάνει όλους τους επισκέπτες της να αισθανθούν την ζεστή φιλοξενία της μάρκας. Εκεί, θα μπορέσουν να δουν και να δοκιμάσουν τις πλήρεις συλλογές των ρολογιών της καθώς και αποκλειστικά Boutique Editions σε περιορισμένο αριθμό.

Από το 1884, η Breitling έχει εδραιώσει παγκόσμια φήμη στα ρολόγια υψηλής ακρίβειας, τον πρωτοποριακό της ρόλο στην ανάπτυξη του χρονογράφου καρπού και την ασυμβίβαστη δέσμευση της για άριστο σχεδιασμό. Λόγω της ιστορικής σχέση της μάρκας με την αεροπορία, η Breitling μοιράστηκε τις καλύτερες στιγμές στην κατάκτηση των ουρανών από την ανθρωπότητα. Φημίζεται για το καινοτόμο πνεύμα της και έχει κερδίσει επάξια μια προνομιακή θέση στον κόσμο της επιστήμης, του αθλητισμού και της τεχνολογίας. Η Breitling κατασκευάζει τους δικούς της μηχανισμούς και η ποιότητα του καθενός είναι – όπως σε όλους τους μηχανισμούς στα ρολόγια Breitling – εξασφαλισμένη από το κύρος της πιστοποίησης COSC και της Ελβετικής κατασκευής τους

Είτε είσαι φαν της αεροπλοΐας, των καταδύσεων και της ταχύτητας, είτε αναζητάς ένα ρολόι που θα σε συντροφεύει στην απαιτητική καθημερινότητα σου και όλες τις περιπέτειες που ονειρεύεσαι, είναι σίγουρο πως στις καινούργιες βιτρίνες της boutique θα αναγνωρίσεις τον ιδανικό σύντροφο για τον καρπό σου. Το προσωπικό του καταστήματος περιμένει να υποδεχτεί τους θαυμαστές των ρολογιών, προσφέροντας πάντα την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης σε έναν casual και φιλόξενο χώρο που δημιουργήθηκε για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. 

 

Τσιμισκή 94, 54622 Θεσσαλονίκη 

+30 2310 284931

 thessaloniki@breitling.com

IG: @breitling_thessaloniki_squad

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 10:00 – 18:00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:00 – 21:00