Polisport

Νέα συνεργασία Bike Alert Hellas και Polisport (+video)

Η Polisport, μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής και διανομής Off-Road αξεσουάρ παγκοσμίως, γεννήθηκε από τον ενθουσιασμό και το πάθος για τους δύο τροχούς.

Πάθος που εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις βασικές αξίες της εταιρείας από το 1978 – έτος ίδρυσης της Polisport – μέχρι και σήμερα.

Η Polisport ειδικεύεται στην κατασκευή εκτός δρόμου αξεσουάρ και custom made  εξατομικευμένων προϊόντων για δίκυκλα. Αποτελεί επίσημο προμηθευτή εξοπλισμού πρώτης τοποθέτησης (OEM) για σημαντικούς κατασκευαστές μοτοσυκλετών όπως οι KTM, HUSQVARNA, TRIUMPH, ενώ συνεργάζεται στενά με την YAMAHA και την Wunderlich.

Με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες, με 33 πιστοποιημένες πατέντες ευρεσιτεχνίας και 26 βραβεία και αναγνωρίσεις για το σχεδιασμό των προϊόντων της, η Polisport δίκαια κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες Off Road μάρκες παγκοσμίως. 

Για περισσότερες πληροφορίες για παρακαλούμε να  επικοινωνήσετε:

  • Λ.Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, Τ: 210 3413733
    • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30.
  • Βεϊκου 23-25, 117 42, Κουκάκι,  Αθήνα, Τ: 210 9222776
    • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30

Site: www.bikealert.gr
E-mail: info@bikealert.gr

Σχετικά με την Bike Alert Hellas:

Η αποστολή και η βασική φιλοσοφία του Ομίλου Bike Alert είναι να παρέχει στους επαγγελματίες του χώρου της μοτοσυκλέτας τις πιο καινοτόμες και ανταγωνιστικές σειρές προϊόντων, υποστηριζόμενες από την πλήρη διαθεσιμότητα και εξυπηρέτηση. Στην Ελληνική αγορά ο όμιλος δραστηριοποιείται μέσω της θυγατρικής του Bike Alert Hellas A.E. . H Ελληνική εταιρική οργάνωση, έχει πλέον πλήρη δομή σε όλα τα επίπεδα για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επαγγελματία επισκευαστή.

Το έμπειρο προσωπικό πωλήσεων, οι άριστα εκπαιδευμένοι υπεύθυνοι καταστημάτων και το προσωπικό παραγγελιοληψίας, οι λειτουργίες του λογιστηρίου και το πλήρως επανδρωμένο κέντρο διανομής, εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Το προσωπικό της εταιρίας ανέρχεται σε πάνω από 40 άτομα, δίνοντας έτσι όχι μόνο την απαραίτητη δυναμική σε ανθρώπινους πόρους για την άριστη εξυπηρέτηση και διαχείριση των εμπορικών λειτουργιών για την Ελληνική αγορά, αλλά αναλαμβάνοντας τη λειτουργία εξαγωγών του ομίλου σε πελάτες του στην Ανατολική και Νότια Ευρώπη.

Αποκτά έτσι η Ελληνική θυγατρική της Bike Alert ξεχωριστό status, αλλά φέρνει και στην χώρα μας προστιθέμενη αξία και προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη που διαχέεται και γενικότερα στην Ελληνική οικονομία. Με το κέντρο διανομής στη Λεωφόρο Αθηνών και το υποκατάστημα στο Κουκάκι, τα οποία διατηρούν στοκ από όλες τις μάρκες που εμπορεύεται η εταιρία, καλύπτει τη διανομή σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής και μέσω μεταφορικών εταιριών και courier, σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

H υπηρεσία delivery που σταδιακά επεκτείνεται, αποτελεί άλλη μια παροχή για την άμεση εξυπηρέτηση των επισκευαστών. Με στόλο οχημάτων από 4 ιδιόκτητα μεταφορικά βαν, 7 cargo μηχανάκια, 5 scooter και 3 επιβατικά/μεταφορικά οχήματα, η προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση γίνεται όλο και πιο σωστή και ολοκληρωμένη. Οι επαγγελματίες επισκευαστές μπορούν να επικοινωνούν και με τα δυο υποκαταστήματα της εταιρίας, για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα και για τοποθετήσεις παραγγελιών .

Οι συντονισμένες διαδικασίες λειτουργίας της Bike Alert Ηellas A.E. εξασφαλίζουν άμεση παράδοση, ανά πάσα στιγμή, σε οποιαδήποτε τοποθεσία. Η μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη γκάμα παγκόσμιας φήμης μάρκες μας περιλαμβάνει: Hiflofiltro, JT Sprockets, JT Chain, JT Braking, DID Chain, BS Battery , Ferodo, NGK, ABUS, Bando, K&N, YSS, OSRAM, Malossi, Renthal, Bitubo, RMS και Lightech μεταξύ άλλων.