Morini X-Cape 650

Παρουσιάστηκε στην Ιταλία Η Νέα Moto Morini X-Cape 650

H Moto Morini ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου της Adventure X-Cape 650 στην Ιταλία.

Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο Adventure μοντέλο στην μεσαία κατηγορία αποτελώντας το πρώτο από μια σειρά νέων μοντέλων που θα παρουσιάσει στο προσεχές διάστημα η ιταλική μάρκα, η οποία από το 2018 ανήκει στον Κινεζικό Κολοσσό Zhongneng Vehicle Group.

Παρουσιάστηκε στην Ιταλία Η Νέα Moto Morini X-Cape 650

Η μοτοσυκλέτα σχεδιάστηκε στο εργοστάσιο της Moto Morini, στο Trivolzio.


Το X-Cape τροφοδοτείται από έναν υγρόψυκτο δικύλινδρο 8βάλβιδο σε σειρά κινητήρα 649 κ. εκ. προδιαγραφών Euro5 που κατασκευάζει η Chunfeng. Αποδίδει 60 ίππους στις 8.250 σ.α.λ. και 56 Nm ροπής στις 7.000 σ.α.λ. ενώ διαθέτει σύστημα ψεκασμού της Bosch. Η μετάδοση γίνεται μέσω κιβωτίου έξι ταχυτήτων.

Η μοτοσυκλέτα φαίνεται να έχει προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, είναι ιδιαίτερα compact σε διαστάσεις, έχει τεράστια σέλα με χαμηλή θέση οδήγησης για όλα τα αναστήματα και γενικά όλη η κατασκευή αναδύει σημασία στη λεπτομέρεια φωνάζοντας από μακριά ότι ειδικεύεται σε χωμάτινα τερέν.

Παρουσιάστηκε στην Ιταλία Η Νέα Moto Morini X-Cape 650

Ο εξοπλισμός εντυπωσιάζει για τα δεδομένα της κατηγορίας, έχοντας έγχρωμη οθόνη TFT 7” με Bluetooth, ένδειξη πίεσης ελαστικών, αλλά και δυνατότητα προβολής navigation.

Οι ακτινωτοί τροχοί 19 ιντσών μπροστά και 17 πίσω έρχονται με λάστιχα Pirelli Scorpion Rally STR διαστάσεων 110/80 και 150/70 αντίστοιχα.

To Moto Morini X-Cape θα διατίθεται σε τρία χρώματα: Red Passion, Smoky Antracite & Carrara White, ενώ θα έχει και μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής με απόδοση 35 kW (48 ίππους) για κατόχους διπλώματος Α2.


Η τιμή του στην γειτονική χώρα διαμορφώνεται στα 7.290 ευρώ.