BMW-Motorrad-Days

Το “BMW Motorrad Days” στο Βερολίνο

BMW Motorrad Days, στο Βερολίνο θα φιλοξενηθεί η 20ή έκδοση της ετήσιας γιορτής στις 2 και 3 Ιουλίου 2022 στον εκθεσιακό χώρο Messe Berlin.

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση παγκοσμίως της BMW φιλοδοξεί να προσελκύσει το διεθνές κοινό στην γερμανική πρωτεύουσα για πρώτη φορά!

BMW Motorrad Days

Στο εορταστικό πρόγραμμα υπάρχουν φυσικά οργανωμένες επισκέψεις στο επί 53 χρόνια κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας, κάτι που περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στα πλαίσια των Motorrad Days, πολλά test rides από όλα τα μοντέλα της γκάμας του 2022, οργανωμένες βόλτες εντός και εκτός δρόμου στην τριγύρω περιοχή, Streetbike Stunt Show, Trial Show και FMX Show καθώς και σόου από το θρυλικό Original Motodrom του Donald Ganslmeier και της ομάδας του.

Η γιορτή Motorrad Days πρωτοδιοργανώθηκε το 2001 στη Seefeld της Αυστρίας και έκτοτε επιστρέφει κάθε χρόνο, με την εξαίρεση των 2020 και 2021 όπου έπεσε θύμα της πανδημίας covid-19.

BMW Motorrad Days

 

Η προπώληση εισιτηρίων για τη BMW Motorrad Days έχει ήδη ξεκινήσει με την είσοδο για το Σάββατο να κοστίζει 10 ευρώ και περιλαμβάνει ένα πάσο για φαγητό αξίας 5 ευρώ. Το εισιτήριο για την Κυριακή κοστίζει 5 ευρώ και περιλαμβάνει το ίδιο πάσο, ενώ το εισιτήριο και για τις δύο μέρες κοστίζει 15 ευρώ με δύο πάσα για φαγητό αξίας 5 ευρώ το καθένα. Τα παιδιά μέχρι 15 ετών μπαίνουν ελεύθερα, ενώ όλες οι παράλληλες δραστηριότητες είναι χωρίς κόστος για τους επισκέπτες.