Νέα Moto Guzzi V7 Stone Corsa

MOTO GUZZI V7 STONE CORSA (+video)

Η νέα σπορ έκδοση του best-seller της Moto Guzzi φτάνει στα καταστήματα

Η μοτοσυκλέτα φέρνει στη μνήμη τη θρυλική Moto Guzzi V7, αλλά και τη μαγική ατμόσφαιρα που είχαν οι αγώνες μοτοσυκλετών στο παρελθόν.

Έμβλημα των ιταλικών μοτοσυκλετών για σχεδόν εβδομήντα χρόνια, η Moto Guzzi V7 συνεχίζει να επαναπροσδιορίζεται, διατηρώντας παράλληλα, τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά και την αυθεντικότητα που την έχουν κάνει τόσο μοναδική.

Η πιο πρόσφατη ερμηνεία της θρυλικής V7 είναι η νέα Moto Guzzi V7 Stone Corsa, η οποία παρουσιάστηκε στο Mandello, ως έκπληξη κατά τη διάρκεια του Open House 2023 και ενθουσίασε τους χιλιάδες Guzzisti που βρέθηκαν εκεί.

Η V7 Stone Corsa αντιπροσωπεύει μια τολμηρή επιστροφή σε ένα κλασικό σπορ χαρακτήρα. Οι απαλές γραμμές της ξεχωρίζουν αμέσως, όπως ρέουν από τη μάσκα μέχρι τη σέλα, η οποία έχει υπέροχο στυλ που θυμίζει μονόσελο και φέρνει στο μυαλό, τη συναρπαστική ατμόσφαιρα που είχαν οι αγώνες στο παρελθόν.

Νέα Moto Guzzi V7 Stone Corsa

Τα έντονα συναισθήματα και το γνήσιο πάθος που πηγάζουν από τον αυθεντικό κόσμο της μοτοσυκλέτας ξαναζωντανεύουν από το 2019 στους αγώνες Fast Endurance. Αυτή η σειρά αγώνων endurance παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής μόνο σε μοτοσυκλέτες Moto Guzzi και δίνει σε πολλούς αναβάτες την ευκαιρία να αγωνιστούν στην πίστα, διασκεδάζοντας με τη V7 και αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της.

Η νέα V7 Stone Corsa ξεχωρίζει από την ολοκαίνουρια διχρωμία που αποδίδει φόρο τιμής στη χρυσή εποχή των αγώνων μοτοσυκλέτας. Το μεταλλικό γκρι χρώμα συνδυάζεται τέλεια με την επιθετική κόκκινη λωρίδα που διατρέχει κάθετα τη μάσκα και συνεχίζει στο κάτω μέρος του ρεζερβουάρ καυσίμου και τα πλαϊνά καπάκια. Ένα σκληρό κάλυμμα της σέλας του συνεπιβάτη στο ίδιο χρώμα είναι διαθέσιμο στα προαιρετικά αξεσουάρ της μοτοσυκλέτας. Αυτό το μοναδικής αισθητικής αξεσουάρ μετατρέπει την νέα V7 Stone Corsa, σε μια μονοθέσια μοτοσυκλέτα με αυθεντικό αγωνιστικό στυλ. 

Νέα Moto Guzzi V7 Stone Corsa

Το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης, καθρέφτες που προσαρμόζονται στα αντίβαρα του τιμονιού και προσφέρουν στη V7 Stone Corsa, ένα ακόμη πιο κομψό και δυναμικό προφίλ, καθώς και μαύρη τάπα ρεζερβουάρ από ανοδιωμένο αλουμίνιο billet. Σύμφωνα με τη μινιμαλιστική εμφάνιση που είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των εκδόσεων V7, το πιρούνι δεν διαθέτει φυσούνες, ενώ στα καβαλέτα του τιμονιού έχει προσαρμοστεί μια πλακέτα που αναδεικνύει την αποκλειστικότητα αυτής της ειδικής έκδοσης.

Νέα Moto Guzzi V7 Stone Corsa

Η νέα Moto Guzzi V7 Stone Corsa είναι διαθέσιμη στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων της Moto Guzzi στην τιμή των €10.590 με 4 χρόνια εγγύηση* και δυνατότητα απόκτησης με το αποκλειστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα DreamRide Moto.

Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα Moto Guzzi

https://www.motoguzzi.com/gr_EL/models/v7/v7-stone-corsa-850-v-twin-4s-2023/

 

* Με κάθε αγορά καινούριας μοτοσυκλέτας Moto Guzzi προσφέρεται δωρεάν η 2ετής επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης. Η εγγύηση καλύπτει κάθε κόστος επισκευής που σχετίζεται με βλάβες ή δυσλειτουργίες, οι οποίες προκαλούνται λόγω κατασκευής ή λόγω ελαττωματικών εξαρτημάτων, καθώς και την αντικατάσταση εξαρτημάτων με ζημιές, και την εργασία που απαιτείται για την αποσυναρμολόγηση και τοποθέτησή τους.