SYM NH-T 300

SYM NH-T 300

Αυτή Είναι Η Νέα Compact Adventure Με Μόλις 3.895€

SYM NH-T 300 : Βασισμένη πάνω στην επιτυχημένη πλατφόρμα της μικρότερης NH-T 200, η νέα έκφανση της περιπέτειας έρχεται για να προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες στα 300cc!

Νέος κινητήρας- ανεξάντλητες δυνατότητες

Η “καρδιά” της SYM NH-T 300  είναι ένας νέος, υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος κινητήρας που πληροί τις Euro5 προδιαγραφές, με απόδοση που φτάνει τους 24 ίππους στις 7.500 στροφές και μέγιστη ροπή τα 22,5Nm στις 7.000 αντίστοιχα. Από τα νούμερα της απόδοσης και από τις υπερτετράγωνες διαστάσεις του, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι πρόκειται για έναν εύστροφο κινητήρα, με γραμμική κατανομή της δύναμης και της ροπής σε όλο το φάσμα των στροφών. Ο σχετικά χαμηλός λόγος συμπίεσης (11,2:1) μαρτυρά μια “γεμάτη” περιοχή στις χαμηλές στροφές, κάτι που αποτελεί ιδανικό σύμμαχο στις εκτός δρόμου διαδρομές. Ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός της Continentalεγγυάται την απρόσκοπτη παροχή καυσίμου, χάρη στην υψηλή τεχνολογία της γερμανικής εταιρείας, με τον πολύδισκο συμπλέκτη και τη σωστή κλιμάκωση του κιβωτίου των έξι σχέσεων να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες του κινητήρα.

Το ιδιαίτερα εντυπωσιακό όμως στοιχείο, είναι ότι όλα τα παραπάνω γίνονται με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση καυσίμου, καθώς η SYM NHT 300 χρειάζεται μόλις 3,4 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα, που σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 11 λίτρων μπορεί να πετύχει μέχρι και 320 χιλιόμετρα αυτονομίας.

Μοναδικός σχεδιασμός – πλούσιος εξοπλισμός

Οι βασικές αρχιτεκτονικές γραμμές της NH-T 200 (που δημιουργήθηκαν από μεγάλο ευρωπαϊκό σχεδιαστικό οίκο) έχουν διατηρηθεί αυτούσιες και στην SYM NH-T 300, δίνοντας την εικόνα μιας μεγάλης μοτοσυκλέτας, με τις δυναμικές γραμμές ενός σύγχρονου crossoveradventure. Αυτή η εντύπωση δεν περιορίζεται μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην αίσθηση που αποκομίζει ο αναβάτης, μόλις βρεθεί στη σέλα της. Τα άκρα σχηματίζουν φυσιολογικές και άνετες γωνίες, ακόμη και για τους ψηλότερους αναβάτες, με τη θέση οδήγησης να προσφέρει άνεση σε κάθε είδους τερέν.

Ο συνολικός σχεδιασμός αποπνέει μια έντονη δυναμική, δίνοντας την αίσθηση ότι η μοτοσυκλέτα βρίσκεται σε κίνηση ακόμη κι όταν είναι σταματημένη, με το χαρακτηριστικό ρύγχος κάτω από τον προβολέα να ενισχύει την adventureοπτική. Όλα τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED, ενώ οι πληροφορίες μεταφέρονται στον αναβάτη μέσω μιας λειτουργικής, εύχρηστης και ευανάγνωστης οθόνης LCD. Η NHT 300 διαθέτει και θύρα φόρτισης USB 2A.

Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την παντός δρόμου προσωπικότητά της, η compactadventureμοτοσυκλέτα της SYMδιαθέτει επιπλέον προστασία στο κάτω μέρος του κινητήρα και προστατευτικά κάγκελα. Παρά την adventureαρχιτεκτονική της όμως, η ΝΗ-Τ 300 παραμένει μια φιλική και εύκολη στους χειρισμούς μοτοσυκλέτα, με το ύψος της σέλας να μην ξεπερνά τα 812mmπροσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος σωματοτύπων, ενώ το βάρος της ανέρχεται στα 166 κιλά (πλήρης υγρών).

Έτοιμη για όλα

Η νέαNHT 300δεν αρκείται μόνο στην εμφάνιση που τάζει περιπέτεια, αλλά εμπεριέχει και ουσία. Το πλαίσιο είναι ένα ατσάλινο σωληνωτό τύπου “διαμάντι” το οποίο αγκαλιάζει τον κινητήρα δημιουργώντας ένα άκαμπτο σύνολο, ενώ το πιρούνι των 37mmμε διαδρομή 140mmκαι η monoshockπίσω ανάρτηση, προτάσσουν την άριστη λειτουργία τους για απροβλημάτιστα περάσματα πάνω από κακοτράχαλα εδάφη.

Ο μπροστινός τροχός έχει διάσταση 19 ιντσών, προσφέροντας μια ιδανική ισορροπία για οδήγηση σε άσφαλτο και χώμα, ενώ ο πίσω έχει διάμετρο 17 ιντσών. Και οι δύο τροχοί είναι ακτινωτοί με ελαστικά διπλής χρήσης ως πρώτης τοποθέτησης, διαστάσεων 100/90-19 μπροστά και 130/80-17 πίσω.

Το σύστημα πέδησης αποτελείται από δύο δισκόφρενα με δίσκους τύπου “μαργαρίτα”, με διάμετρο 288mmμπροστά και 222mmπίσω με δαγκάνες δύο εμβόλων. Το πακέτο συμπληρώνεται από το δικάναλοABSπου προέρχεται κι αυτό από την γερμανική Continental.

Η τιμή της νέας ΝΗ-Τ 300 έχει καθοριστεί στα 3.895€ και διατίθεται μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.