Voge 300 Rally

Voge 300 Rally: Ένα πραγματικό On/Off

H αγορά το απαιτεί και η Voge φρόντισε να ανταποκριθεί παρουσιάζοντας μια μοτοσυκλέτα διπλής χρήσης με την πραγματική ένοια της λέξης Adventure.

To Voge 300 Rally αναβιώνει μια κατηγορία που γνώρισε μεγάλες δόξες τις περασμένες δεκαετίες, αυτή των πραγματικών On/Off στα μικρομεσαία κυβικά. Το 300 Rally δεν σταματά πουθενά, ό,τι και να συναντήσει στην πορεία του, με ένα ή δύο αναβάτες, ακόμα και με αποσκευές. Σε άσφαλτο και χώμα, σε πόλεις και βουνά, ο αναβάτης δεν θα ασχοληθεί με το είδος και την ποιότητα του οδοστρώματος, απλά θα ανοίξει το γκάζι και θα περάσει από το σημείο που θέλει, εύκολα ή δύσκολα, όλα εξαρτώνται από την οδηγική του ικανότητα και εμπειρία. Αγωνιστικό στυλ, με δύο προβολείς στο φέρινγκ και Adventure χαρακτήρα σε εξοπλισμό, πλαίσιο, αναρτήσεις και τροχούς. Με λίγα λόγια, πρόκειται για μια πραγματική On/Off μοτοσυκλέτα, ικανή να μας πηγαίνει στη δουλειά μας κάθε μέρα, εκδρομές τα καλοκαίρια και εκτός δρόμου τα σαββατοκύριακα και τις αργίες. Μια “σκληροτράχηλη” Enduro με δυναμική που θα ενθουσιάσει τους οπαδούς της συγκεκριμένης κατηγορίας και όχι μόνο.

Voge 300 Rally: Ένα πραγματικό On/Off

Πολλά καλά μαζί

Με τετράχρονο, υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα, μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων, ακτινωτούς τροχούς 21/18 ιντσών και κορυφαία περιφερειακά, το 300 Rally είναι το μοντέλο που θα δημιουργήσει αίσθηση στους φίλους των πραγματικών On/Off. Η λεπτή σιλουέτα, η επίπεδη σέλα και το ρεζερβουάρ των 11 λίτρων δίνουν τη δυνατότητα στον αναβάτη να βρίσκει ανά πάσα στιγμή τη θέση οδήγησης που επιθυμεί, εξαιρετικά χρήσιμο σε off/road καταστάσεις. Το μεγάλης διαμέτρου τιμόνι, η ποδιά κινητήρα, η φιμέ ζελατίνα με τις ενισχυμένες βάσεις, τα ατσάλινα περιμετρικά προστατευτικά, τα φαρδιά οδοντωτά μαρσπιέ και οι “full cover” χούφτες προστασίας προδίδουν μια κατασκευή που έχει σχεδιαστεί για ιδιαίτερα απαιτητικούς αναβάτες.

Voge 300 Rally: Ένα πραγματικό On/Off

Η απόσταση από το έδαφος στα 280mm διευκολύνει τη χρήση σε σκληρές συνθήκες Off/Road και η θέση οδήγησης στα 877mm δίνει στον αναβάτη τη δυνατότητα να χειριστεί το σύνολο κάτω από πλήρη έλεγχο. Στα κύρια χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας ξεχωρίζουν το 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων, τα κυματιστά δισκόφρενα μπροστά και πίσω με τις διπίστονες δαγκάνες, το δικάναλο και -κατά βούληση- απενεργοποιούμενο Bosch ABS τελευταίας γενιάς, το ανεστραμμένο πιρούνι των 41mm και το μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ με το μοχλικό σύστημα.

Λεπτομέρεια, το υποπλαίσιο της μοτοσυκλέτας, το οποίο είναι προσθαφαιρούμενο και μπορεί εύκολα να αντικατασταθείΈνα ακόμα σημείο του 300 Rally που φανερώνει την προσοχή που έχει δοθεί στη σχεδίαση του.

Voge 300 Rally: Ένα πραγματικό On/Off

Κινητήρας προδιαγραφών Euro5

Δύο εκκεντροφόροι κινούν τις τέσσερις βαλβίδες του σύγχρονου κινητήρα των 292cc, που αποδίδει 29Hp και 25Nm ροπής. Η ανάφλεξη είναι ηλεκτρονική CDI, η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού και η εκκίνηση γίνεται με μίζα. Η χαρτογράφηση προσφέρει άμεση απόκριση στο γκάζι καθώς η διαθέσιμη ροπή δεν αφήνει κενά στην απόδοση και η ιπποδύναμη είναι υπεραρκετή για να κινήσει τα μόλις 147 κιλά της μοτοσυκλέτας και να προσφέρει τις απαιτούμενες επιδόσεις. Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ των 11Lt  σε συνδυασμό με τη κατανάλωση που κυμαίνεται στα 31 χιλιόμετρα στο λίτρο (κατά WMTC), παρέχει αυτονομία που φτάνει μέχρι τα 340Km!

Voge 300 Rally: Ένα πραγματικό On/Off

Τιμή και χρώματα

Η τιμή διάθεσης του νέου Voge 300 Rally είναι 4.645€ και το μοντέλο διατίθεται σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς: – Κίτρινο/Γκρι, Μαύρο/Γκρι και Λευκό/Γαλάζιο.

Voge 300 Rally: Ένα πραγματικό On/Off

Η μοτοσυκλέτα μόλις έφτασε στη χώρα μας και όπως κάθε μοντέλο της Voge καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Για την απόκτησή της παρέχεται δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις με κάρτα ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή. 

Voge 300 Rally: Ένα πραγματικό On/Off

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 300 RALLY
– 4χρονος υγρόψυκτος κινητήρας, 4V – 2EEK
– Προδιαγραφές Euro5
– 1K, 292cc, 29Hp, 25Nm
– Hλεκτρονικός ψεκασμός
– Όργανα LCD
– Θύρα USB
– LED φωτιστικά σώματα
– Τροχοί 18/21 ιντσών
– Ελαστικά On/Off
– Μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων
– Δικάναλο Bosch ABS με δυνατότητα απενεργοποίησης
– Κυματιστά δισκόφρενα
– Πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός σε πλαίσιο και κινητήρα
– Φιμέ ζελατίνα με ενισχυμένες βάσεις
– Σχάρα αποσκευών
– Αφαιρούμενο υποπλαίσιο