Παρουσίαση Yamaha Tracer 9 & 9 GT 2021

Μια διαφορετική παρουσίαση της Yamaha Tracer 9 & 9 GT

ΧορηγόςΜΟΤΟ VINIOS

Ταξιδεύουμε στην Ιταλία για την Πανευρωπαική παρουσίαση των νέων Yamaha Tracer 9 & 9 GT. Ύστερα από πέντε χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, η τρίτη γενιά Tracer έρχεται ανανεομένη, όσο αναφορά την λειτουργικότητα, την χρηστικότητα αλλά και την σταθερότητα της

Ένα scooter της Honda σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση, με διαχρονικά υψηλή ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή (value for money). Για το 2021 ανανεώνεται αισθητικά και αποκτά νέο πίνακα οργάνων και Smart Key.

Το νέο πλαίσιο τεχνολογίας eSAF (enhanced Smart Architecture Frame) μειώνει το βάρος κατά 2 κιλά και συνδυάζεται με έναν επανασχεδιασμένο, πιο οικονομικό κινητήρα eSP  (‘enhanced Smart Power’), που διατηρεί την πρακτική λειτουργία Idling Stop.

Το Vision 110, το οποίο λανσαρίστηκε στην Ευρώπη το 2012, είναι ένα scooter που δελεάζει με την αξιοπιστία, το διασκεδαστικό χαρακτήρα και την ελκυστική τιμή του. Και καθώς προορίζεται για καθημερινή χρήση από μία ευρεία κατηγορία πελατών, χαρακτηριστικά όπως η αντοχή, η αξιοπιστία, η ασφάλεια και η χρηστικότητα θεωρούνται κύριες προτεραιότητες.

Τώρα, με τις προσδοκίες των πελατών να αυξάνονται συνεχώς, ήρθε η ώρα για ένα ολοκαίνουργιο Vision 110. Διατηρώντας τη βασική σχεδιαστική φόρμουλα του προηγούμενου μοντέλου, γίνεται πιο έξυπνο, ελαφρύτερο και ακόμα πιο πρακτικό.