Zontes M310

Zontes M310: Το δυνατότερο 300άρι

Το M310 μπαίνει ΣΦΗΝΑ σε ότι γνωρίζατε μέχρι τώρα.

Το Zontes M310 φέρνει νέους κανόνες στην κατηγορία παρουσιάζοντας ένα scooter υψηλών επιδόσεων βασισμένο στη φιλοσοφία που αρχικά εξυπηρετούσε ένα scooter, με το να είναι: “Ελαφρύ” – “Ευέλικτο” – “Compact”.

Η σχεδίαση της μάσκας του Μ310, προσδίδει μοναδική ταυτότητα στο scooter σε συνδυασμό με τα Full LED φώτα. Το χαρακτηριστικό πολυγωνικό, 3D φωτιστικό σώμα και τα διπλά κεκλιμένα φώτα θέσης, δημιουργούν μία άκρως επιθετική εμφάνιση στο scooter, άμεσα αναγνωρίσιμη από απόσταση. Ο προβολέας, ψηλά τοποθετημένος, προσφέρει εξαιρετικό φωτισμό κάτω από όλες τις συνθήκες. Η δυναμική κατάληξη του οπίσθιου φωτιστικού σώματος ξεχωρίζει από τις 8 κάθετες φωτιζόμενες μπάρες.

Διπλό Ψυγείο
Προκειμένου να επιτύχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά, το ψυγείο αποτελείται από δύο μικρότερα τμήματα και τοποθετήθηκαν πίσω από τον τροχό, το ένα ψηλά και το άλλο χαμηλά, χωρίς να απαιτείται αύξηση του μεταξονίου του. Η διάταξη αυτή, προσέφερε στο Μ310 σημαντικά κοντύτερο μεταξόνιο προσδίδοντας μοναδική ευελιξία και ευκολία χειρισμού.

Κορυφαίες επιδόσεις

Ο σύγχρονης σχεδίασης τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος κινητήρας 309cc του Μ310, αποδίδει την κορυφαία ιπποδύναμη της κατηγορίας, 33.3ps και ροπή στα 32Nm, συνδυάζοντας υψηλές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση. To M310 μπορεί να προσφέρει χαμηλή κατανάλωση 3,3L/100km (ECO, WMTC) και διαθέτει μεγάλη δεξαμενή καυσίμου 12 λίτρων, που μεταφράζεται σε αυτονομία άνω των 360km.

Με διπλή χαρτογράφηση, ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο λειτουργίες, την “Ε” (eco) για εξοικονόμηση καυσίμου και την “S” για γρήγορη sport λειτουργία. Η μονάδα EFI της BOSCH τελευταίας γενιάς, πέραν του ψεκασμού καυσίμου βελτιστοποιεί τη λειτουργία του βεντιλατέρ ψυγείου και τις λειτουργίες sport & eco. Κατά τη λειτουργία εξοικονόμησης καυσίμου το πρόγραμμα παρεμβαίνει  προσωρινά μεταβάλλοντας τη χαρτογράφηση σε sport λειτουργία όταν οι στροφές του κινητήρα ξεπεράσουν τις 7.000 στροφές, διευκολύνοντας το αναβάτη σε προσπέραση έκτακτης ανάγκης.

Zontes M310

Υψηλή τεχνολογία

Οθόνη TFT

Έγχρωμη οθόνη TFT με ρύθμιση επιπέδου φωτεινότητας χειροκίνητα ή αυτόματα, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν στο περιβάλλον. Το M310 προσφέρει τέσσερα εξατομικευμένα θεματικά interfaces για να επιλέξει ο αναβάτης αυτό που του ταιριάζει. 

Σύστημα Ελέγχου Πίεσης Ελαστικών TPMS

Το σύστημα παρακολουθεί την πίεση και τη θερμοκρασία των ελαστικών και ειδοποιεί σε περίπτωση υψηλής ή χαμηλής πίεσης και υψηλής θερμοκρασίας των ελαστικών.
Αν κατά την οδήγηση διαπιστωθεί απότομη πτώση της πίεσης του ελαστικού, αναβοσβήνει προειδοποίηση στην οθόνη.

Keyless

Με προηγμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης, το επαγωγικό κλειδί είναι εξαιρετικό. Μικρό σε μέγεθος, μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και σε λουράκι ενός smart watch (όπως το Mi Smart Band 3 ή άλλα ίδιου μεγέθους). Αναγνωρίζει το ειδικό κλειδί όταν βρεθεί σε απόσταση 1,5 μέτρου. Διαθέτει ενσωματωμένο σένσορα, που λειτουργεί ακόμα κι αν η στάθμη μπαταρίας είναι χαμηλή.

Zontes M310

Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα

Η φαρδιά και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα διώχνει αποτελεσματικά τον αέρα πάνω από το κράνος του αναβάτη, προσφέροντας άνεση σε διαδρομές μεγαλύτερων αποστάσεων.

Πλαίσιο

Tο M310 προσφέρει ιδανική αίσθηση για σπορ οδήγηση χωρίς να θυσιάζει την άνεση του αναβάτη. Αυτό γίνεται με το ενισχυμένο άκαμπτο διπλό σωληνωτό πλαίσιο και τα ρυθμιζόμενης προφόρτισης αμορτισέρ 5 θέσεων. Το κοντό μεταξόνιο 1390mm κάνει το M310 ιδιαίτερα ευέλικτο ενώ η μεγάλη απόσταση από το έδαφος 160mm, προκαλεί τον αναβάτη για περισσότερη δράση έξω από τα καθιερωμένα της κατηγορίας. 

Μεγάλοι δίσκοι και BOSCH ABS

Το σύστημα πέδησης αποτελείται από δύο δισκόφρενα (265 mm), με διπίστονη δαγκάνα εμπρός και δικάναλο ABS σύστημα της BOSCH 9.1M. Οι ρυθμιζόμενες μανέτες των φρένων επιτρέπουν στον αναβάτη να τις προσαρμόσει στην ιδανική θέση για τα χέρια του.

Zontes M310

Αποθηκευτικοί χώροι

Κάτω από το διακοσμητικό καπάκι του τιμονιού, υπάρχει υποδοχή για την τοποθέτηση μίας έξυπνης πρακτικής βάσης στήριξης κινητού. Στο εσωτερικό της ποδιάς βρίσκεται κλειστό ντουλαπάκι με χώρο για κινητό τηλέφωνο, με διπλή θύρα ταχείας φόρτισης USB QC3.0, με έξοδο ισχύος 18W σε κάθε θύρα. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα διαθέτει προστατευτική μοκέτα. Φιλοξενεί ένα Full Face κράνος και μικροπράγματα, ενώ, στον στάνταρ εξοπλισμό του M310 συμπεριλαμβάνονται χειρολαβές με ενσωματωμένη σχάρα και υποδοχή βαλίτσας.

Χρώματα

BLACK, RED, MAT BLUE, GREY 

Τιμή: 4.355 €

Μάθετε περισσότερα για την M310 μέσα από το site της EVOMOTO στο www.gorgolis-evo.gr