JUSTIN BIEBER X VESPA(+Video)

Τί συμβαίνει όταν δύο ποπ σύμβολα συναντιούνται;

JUSTIN BIEBER X VESPA: Ένα μοναδικό πρότζεκτ που γεννήθηκε για να γιορτάσει το πνεύμα της ελευθερίας και το πάθος για στυλ και ντιζάιν μέσα από ένα εκρηκτικό μείγμα δημιουργικότητας, που συνδυάζει δροσιά, ποπ κουλτούρα και σύγχρονη αντίληψη.

Λος Άντζελες, 11 Απριλίου 2022 – Η Vespa διαχρονικά κεντρίζει τη φαντασία καλλιτεχνών και σχεδιαστών σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια, μεγάλα ονόματα όπως οι Giorgio Armani, Christian Dior και Sean Wotherspoon συνδύασαν την αυθεντική τους δημιουργικότητα με το αδιαμφισβήτητο στυλ της Vespa, αναπτύσσοντας αποκλειστικές συλλογές για τη μάρκα.

Φέτος ήρθε η ώρα για μια απρόσμενη και συναρπαστική συνεργασία στην κορυφή της παγκόσμιας ποπ κουλτούρας: ο Justin Bieber, διεθνώς αναγνωρισμένος σταρ της μουσικής με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Vespa για να αποκαλύψει την JUSTIN BIEBER X VESPA, ένα νέο αποκλειστικό μοντέλο Vespa που σχεδίασε προσωπικά ο τραγουδιστής.

JUSTIN BIEBER X VESPA

Το πάθος του Bieber για τη Vespa είναι γνωστό: «Η πρώτη φορά που οδήγησα Vespa ήταν κάπου στην Ευρώπη, μάλλον στο Λονδίνο ή το Παρίσι. Απλώς θυμάμαι ότι είδα μια βέσπα και είπα «θέλω να οδηγήσω και εγώ μία». Και πέρασα τόσο υπέροχα, μόνο ο αέρας να φυσάει τα μαλλιά μου, η ελευθερία. Ήταν διασκεδαστικό», σχολιάζει ο Justin Bieber.

Λαμπερή και διαχρονική, η νέα Vespa που σχεδίασε ο Justin Bieber αντανακλά τη δημιουργικότητά του, πάντα αισθητή κάθε φορά που ονειρεύεται κάτι μοναδικό που προορίζεται να γίνει καθαρή έμπνευση.

«Λατρεύω τη Vespa και το να συνεργάζεσαι με μια τόσο κλασική μάρκα είναι πολύ ωραίο. Το να μπορώ να εκφράζομαι, είτε μέσω της τέχνης, της μουσικής, των εικαστικών ή της αισθητικής, το να μπορώ να δημιουργήσω κάτι από το τίποτα – είναι μέρος του εαυτού μου. Σε τελική ανάλυση, ο στόχος στη δημιουργία και τον σχεδιασμό είναι πάντα να βάλεις το δικό σου μοναδικό άγγιγμα στα πράγματα», είπε ο Justin Bieber.

Η μονοχρωμία είναι το βασικό χαρακτηριστικό του στυλ που διακρίνει τη νέα Vespa με την υπογραφή του Bieber.

Το λευκό χρώμα, που επέλεξε ο τραγουδιστής, περνά μέσα από όλα τα στοιχεία της νέας Vespa Sprint: από τη σέλα μέχρι τις χειρολαβές και τις ζάντες των ζαντών. Το λογότυπο της μάρκας και οι φλόγες που σχεδιάστηκαν στο αμάξωμα του οχήματος είναι επίσης σε λευκή απόχρωση. Αυτό είναι το άγγιγμα που ήθελε να δώσει ο τραγουδιστής στη σχεδίαση για να ενσωματώσει τη δημιουργική ορμή, τη ζωντάνια και το σθένος – τις αξίες που μοιράζονται τόσο ο Bieber όσο και η Vespa.

JUSTIN BIEBER X VESPA

Η JUSTIN BIEBER X VESPA κυκλοφορεί με κλασικούς κινητήρες 50, 125 και 150 κυβικών εκατοστών, κυβισμοί που έχουν γράψει την ιστορία της Vespa, τώρα ανανεωμένοι με πλήρη σεβασμό των πιο πρόσφατων περιβαλλοντικών κανονισμών. Η φρέσκια, νεανική γεωμετρία του οχήματος συνθέτει ένα ελαφρύ αλλά προστατευτικό αμάξωμα, ενώ το τιμόνι, με τον αδιαμφισβήτητο υποβλητικό ορθογώνιο προβολέα, υποστηρίζει μια εξαιρετικά μοντέρνα έγχρωμη πολυλειτουργική οθόνη TFT, που συγχρονίζεται με τις λειτουργίες του smartphone. Τα full-Led φώτα και οι εντυπωσιακές ζάντες 12″ είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού στυλ και τεχνολογίας.

Μια αποκλειστική περιορισμένη έκδοση που συμπληρώνεται από μια εξίσου ακαταμάχητη συλλογή αξεσουάρ. Μια τσάντα, ένα ζευγάρι γάντια και ένα total white κράνος με το απόλυτο «Justin spin», τις φλόγες, θα κάνουν την εμπειρία Vespa ακόμα πιο cool!

Η προ-κράτηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 20 Απριλίου 2022, για όλους τους Vespa lovers που θέλουν να αποκτήσουν τα πρώτα οχήματα που θα κυκλοφορήσουν.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο: vespa.com ή στην ειδική σελίδα.