Άτοκα Χρηματοδοτικά προγράμματα από την MUVUS

Άτοκα Χρηματοδοτικά Προγράμματα CFMOTO, Zeeho & Royal Enfield

H MUVUS ενημερώνει την παροχή ευέλικτων Άτοκων Χρηματοδοτικών προγραμμάτων για τα μοντέλα της CFMOTO, Zeeho και Royal Enfield.

Νέα άτοκων χρηματοδοτικά προγράμματα για όλα τα μοντέλα της Royal Enfield, Zeeho και CFMOTO 250CLX, 300CLX, 300NK, 300SR,450SR, 450ΝΚ, από την Muvus.

Άτοκα Χρηματοδοτικά προγράμματα από την MUVUS

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα προσφέρει Άτοκες δόσεις μέχρι 24 μήνες, απαιτεί 50% προκαταβολή και αφορά χρηματοδοτήσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι και τις 31/12/2023. H μηνιαία δόση επιβαρύνεται με πρόγραμμα προστασίας πληρωμών και 0,6% φόρο Ν. 128/75″

Άτοκα Χρηματοδοτικά προγράμματα από την MUVUS

Λίγα λόγια για την CFMOTO:

Η CFMOTO είναι μια κινεζική εταιρεία που κατασκευάζει μοτοσικλέτες, ATV, UTV και άλλα οχήματα αναψυχής. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 και έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής μοτοσικλετών στην Κίνα.

Οι μοτοσικλέτες είναι διαθέσιμες σε μια ευρεία γκάμα μοντέλων, από μικρές μοτοσικλέτες πόλης έως μεγάλες μοτοσικλέτες touring. Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια σειρά από μοντέλα adventure, off-road και sport.

Οι μοτοσικλέτες της είναι γνωστές για την καλή τους σχέση ποιότητας-τιμής. Η εταιρεία χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά και εξαρτήματα στα προϊόντα της και προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που είναι συνήθως διαθέσιμα μόνο σε πιο ακριβά μοντέλα.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα μοτοσικλετών CFMOTO περιλαμβάνουν:

  • 650MT: Μια πολυχρηστική μοτοσικλέτα adventure που είναι ιδανική για οδήγηση στην άσφαλτο και εκτός δρόμου.
  • 700CLX Adventure: Μια μεγαλύτερη και πιο ισχυρή έκδοση της 650MT.
  • 450SR: Μια αγωνιστική μοτοσικλέτα street με ισχυρό κινητήρα και σπορ εμφάνιση.
  • 250SR-S: Μια μικρότερη και πιο προσιτή έκδοση της 450SR.