Η Honda φεύγει με την 1η θέση από τις δοκιμές στην Mandalika

Η τελευταία ημέρα δοκιμών στην πίστα Mandalika , για την preseason του MotoGP το 2022, βρίσκει τη Honda στην πρώτη θέση, χάρη στις προσπάθειες του Pol Espargaro. Ο Ισπανός κατάφερε να ξεπεράσει το χτεσινό χρόνο του Luca Marini ο οποίος ήταν ταχύτερος την 2η ημέρα.

Η Honda φεύγει με την 1η θέση από τις δοκιμές στην Mandalika

Ο Espargaro ήταν πολύ χαρούμενος με την απόδοσή του, καθώς σε μια πίστα με χαμηλή πρόσφυση η Honda RC213V δούλεψε πολύ καλά και μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχε ούτε μια πτώση! Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής Fabio Quartararo, πήρε τη δεύτερη θέση και μια διαφορά μόλις 14 χιλιοστών του δευτερολέπτου από τον Pol Espargaro, ενώ στην 3η θέση του τριημέρου τέλειωσε ο ταχύτερος της 2ης ημέρας  Luca Marini (VR46 Ducati).

Ο Pol Espargaro και η Honda κλείνουν την preseason στην κορυφή, με χρόνο 1:31.060.

Στο τέλος των δοκίμων ο Ισπανός δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που ξεκινάω τη σεζόν έτσι, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ξεκινάω το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με μια μοτοσυκλέτα έτοιμη να κερδίσω. Τώρα είναι διαφορετικά, νιώθω ότι βρίσκομαι στην πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου, έχω αποκτήσει περισσότερη εμπειρία και η μοτοσυκλέτα λειτουργεί πολύ καλά. Ανυπομονώ να ξεκινήσω