Κράνος HJC R-PHA 70 Gaon MC21

Κράνος HJC R-PHA 70 Gaon MC21

HJC R-PHA 70 Gaon MC21: Η HJC με την παρουσίαση του νέου κράνους R-PHA 70 προσφέρει όλες τις νέες καινοτομίες, σε ένα κράνος που συνδυάζει touring και αγωνιστική οδήγηση με όλες τις ανέσεις για τον πιο απαιτητικό αναβάτη.

Χαρακτηριστικά HJC R-PHA 70 Gaon MC21: 

– P.I.M. PLUS: εξελιγμένο-προηγμένο κέλυφος από συνδυασμό ενισχυμένων υλικών , Carbon και Carbon-Glass Hybrid fabric, προφέροντας υψηλή απορρόφηση, μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή στην κρούση.
– Σχεδιασμένο με αεροδυναμικό κέλυφος που ομαλοποιεί την κίνηση σε πλευρικούς ανέμους.
– SIDESPOILER: εκμεταλλεύεται σωστά το κάτω-πίσω μέρος του κράνους το οποίο αντιμετωπίζει υψηλή πίεση , μεγιστοποιεί την εκτόνωση του αέρα και παράλληλα βοηθάει της εκτροπή του πλευρικού αέρα.
– Άνω μπροστινοί πλευρικοί αεραγωγοί που σε συνδυασμό με το τούνελ του κελύφους του κράνους, δημιουργούν το φαινόμενο Venturi όπου εκτονώνει τον θερμό αέρα από το εσωτερικό του κράνους.
– Ο σχεδιασμός του κελύφους στο πάνω και πίσω μέρος μεγιστοποιεί την εκτόνωση του αέρα και προσδίδει σταθερότητα κατά την διάρκεια της οδήγησης ενώ η ανατομική του γραμμή στο κάτω μέρος δίνει απόλυτη εφαρμογή και άνεση στις κινήσεις.
– Ο μπροστινός κεντρικός αεραγωγός έχει δυνατότητα ρύθμισης  για όλες τις θέσεις οδήγησης (από 5 έως 15 μοίρες).
– Εσωτερική αντιθαμβωτική ζελατίνα με εξελιγμένο κουμπί ρύθμισης τοποθετημένο στο πιο προσβάσιμο σημείο έτσι ώστε να γίνεται η χρήση του εύκολη ακόμα και με γάντια.
– Ζελατίνα με διευρυμένο οπτικό πεδίο και ενισχυμένο σύστημα στεγανοποίησης για το νερό, τον θόρυβο και την σκόνη με διπλό κούμπωμα κλειδώματος ασφαλείας.
– Η εσωτερική του επένδυση από Multicool Interior με εξελιγμένο αντιβακτηριδιακό ύφασμα παρέχει υψηλή απορροφητικότητα στην υγρασία και τον ιδρώτα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.
– Αφαιρούμενη και πλενόμενη εσωτερική επένδυση.
– Ζελατίνα έτοιμη με εσωτερική εσοχή έτσι ώστε να εφαρμόζει το  SKIPFOG (αντιθαμβωτική) που προσφέρετε χωρίς χρέωση με την αγορά του κράνους.
– Δέχεται σύστημα Bluetooth.
– Σύστημα ασφαλείας Rapid-fire με τάχιστη απελευθέρωση της εσωτερικής επένδυσης (μάγουλα) σε περίπτωση ατυχήματος έτσι ώστε να μπορεί να αφαιρεθεί ανώδυνα το κράνος.
– Δοκιμασμένο σε αεροδυναμική σήραγγα της HJC.
– Προδιαγραφή ECE R-22.05.
– Βάρος 1350 (+/- 50)γρ.

Διαβάστε περισσότερα στο MOTOMARKET