Νέα Triumph Modern Classics 2023

Η Triumph παρουσιάζει τα νέα μοντέλα για το 2023, για ολόκληρη τη σειρά Bonneville, βασισμένη στη μεγάλη επιτυχία των εκδόσεων Gold Line του περασμένου έτους, που ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα των πελατών για φωτεινότερες, πιο χαρακτηριστικές και κομψές χρωματικές επιλογές σε όλο το φάσμα της θρυλικής σειράς Modern Classics.

Αυτά τα νέα χρώματα έρχονται χέρι-χέρι με νέα ονόματα για δύο από τα μοντέλα 900κ.εκ. που επιλέχθηκαν για να αντιπροσωπεύουν καλύτερα τις οικογενειακές συνδέσεις στην εμβληματική σειρά Bonneville της Triumph και τις συγκεκριμένες χωρητικότητες κινητήρων τους. Από το έτος μοντέλου 2023, η Street Twin μετονομάζεται σε Speed Twin 900 και η Street Scrambler μετονομάζεται σε Scrambler 900.

Speed Twin 900 (προηγουμένως Street Twin) 

Για το μοντέλο του 2023, η νέα Speed Twin 900 που μετονομάστηκε πρόσφατα, διατίθεται σε τρία χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του κλασικού Triumph Jet Black, ενός Matt Ironstone και μιας εξελιγμένης νέας επιλογής Matt Silver Ice, με ασημί και κίτρινες πινελιές. Αυτό το νέο σχέδιο βαφής περιλαμβάνει ένα ρεζερβουάρ Matt Silver Ice με ασημί και κίτρινα γραφικά, Jet Black πλαϊνά πάνελ με νέο λογότυπο Speed Twin 900 και Jet Black εμπρός και πίσω λασπωτήρες.

Scrambler 900 (προηγουμένως Street Scrambler)

 Για το μοντέλο του 2023, η πρόσφατα μετονομασμένη Scrambler 900 έρχεται σε τρία χρώματα, με ένα κλασικό Triumph Jet Black, ένα νέο σχέδιο Carnival Red και Jet Black με εντυπωσιακά και σύγχρονα νέα γραφικά, καθώς και ένα νέο σχέδιο Matt Khaki που γιορτάζει την εμβληματική εκτός δρόμου κληρονομιά της Scrambler. Το νέο σχέδιο βαφής Carnival Red και Jet Black περιλαμβάνει ένα ρεζερβουάρ Carnival Red με σύγχρονες λεπτομέρειες ρίγες Jet Black, και πλαϊνό πάνελ, κάλυμμα πλαισίου και λασπωτήρες επίσης Jet Black.

Ο εμβληματικός νέος συνδυασμός χρωμάτων Matt Khaki διαθέτει ρεζερβουάρ, με πλαϊνό πάνελ Matt, κάλυμμα πλαισίου και λασπωτήρες Jet Black.

Bonneville T100

 Το μοντέλο 2023 της εμβληματικής Bonneville T100 έρχεται σε τρία χρώματα, με ένα διαχρονικό Triumph Jet Black και ένα κλασικό σχέδιο Carnival Red και Fusion White, καθώς και μια κομψή αποτύπωση του αρχικού σχεδίου του 1959, με μια εκπληκτική νέα επιλογή Meriden Blue και Tangerine. με ασημένια γραμμή στο ρεζερβουάρ ζωγραφισμένη στο χέρι. Αυτός ο νέος εντυπωσιακός συνδυασμός χρωμάτων διαθέτει επίσης πλαϊνά πάνελ και λασπωτήρες Meriden Blue. 

Bonneville T120

Για το μοντέλο του 2023, η θρυλική Bonneville T120 διατίθεται σε τρία χρώματα, με κομψό Triumph Jet Black και εκλεπτυσμένο σχέδιο Cordovan Red και Silver Ice, καθώς και μια εκπληκτική νέα επιλογή Aegean Blue και Fusion White, με χρυσή γραμμή στο ρεζερβουάρ ζωγραφισμένη στο χέρι. Ο νέος χρωματικός συνδυασμός εμπνευσμένος από την κληρονομιά του μοντέλου διαθέτει επίσης λασπωτήρες Aegean Blue, πλαϊνά πάνελ και καβούκι προβολέα Jet Black.

Bonneville T120 Black

Η κλασική Bonneville T120 Black διατίθεται σε δύο χρώματα για το μοντέλο 2023, με ένα διαχρονικό Triumph Jet Black και ένα εκλεπτυσμένο νέο διπλό σχέδιο Sapphire Black και Matt Sapphire Black σε όλο το ρεζερβουάρ, τονισμένο με ασημί γραμμή προσεκτικά ζωγραφισμένη στο χέρι. Το νέο σχέδιο διαθέτει επίσης λασπωτήρες, πλαϊνά πάνελ και καβούκι προβολέα Sapphire Black.

 

Speed Twin 1200

Για το μοντέλο 2023, η κλασική επιδόσεων της Triumph, Speed ​​Twin 1200, διατίθεται σε τρία χρώματα – το κλασικό Jet Black, ένα εντυπωσιακό Red Hopper και τώρα ένα συναρπαστικό νέο σχέδιο Matt Baja Orange, με κομψά γραφικά ρεζερβουάρ Storm Grey και Aluminum Silver. Το νέο σχέδιο διαθέτει επίσης πλαϊνά πάνελ και καβούκι προβολέα Matt Storm Grey, συνδυασμένα με προστατευτικά πιρουνιού Matt Silver Ice.

Scrambler 1200 XE and Scrambler 1200 XC

Η κορυφαία σειρά Scrambler 1200 της Triumph για το 2023 διατίθεται σε τρία χρώματα – το εκλεπτυσμένο Sapphire Black, ένα κλασικό σχέδιο Matt Khaki Green και Matt Jet Black και ένα εκπληκτικό νέο σχέδιο Carnival Red και Jet Black που διαθέτει Carnival Red ρεζερβουάρ με λωρίδα Jet Black, πλαϊνό πλαίσιο και καβούκι προβολέα Jet Black.

Bonneville Bobber

Η αυθεντική εμβληματική custom της Triumph, η Bonneville Bobber, έρχεται σε τρία χρώματα για το μοντέλο 2023, με κλασικό Jet Black, ένα εκλεπτυσμένο σχέδιο Matt Storm Grey και Matt Ironstone και μια εντυπωσιακή νέα επιλογή Red Hopper. Αυτό το νέο σχέδιο βαφής περιλαμβάνει ρεζερβουάρ Red Hopper και πλαϊνά πάνελ και λασπωτήρες Jet Black.

Bonneville Speedmaster

Η εμβληματική βρετανική κλασική custom, η Bonneville Speedmaster της Triumph, διατίθεται σε τρία χρώματα για το μοντέλο 2023, με κλασικό Jet Black, κομψό σχέδιο Sapphire Black και Fusion White και μια εξελιγμένη νέα επιλογή Cordovan Red που διαθέτει ρεζερβουάρ Cordovan Red με πλαϊνά πάνελ, λασπωτήρες και καβούκι προβολέα Jet Black.

Thruxton RS 

Για το μοντέλο του 2023, η εμβληματική café racer Thruxton RS διατίθεται σε δύο χρώματα, ένα διαχρονικό Jet Black και ένα εκπληκτικό νέο σχέδιο Competition Green και Silver Ice. Αυτό το εξελιγμένο νέο σχέδιο διαθέτει ρεζερβουάρ και κοκοβιό Competition Green και Silver Ice, με χρυσές γραφικές λεπτομέρειες και στα δύο. Συνδυάζεται με λασπωτήρες, καβούκι προβολέα και πλαϊνά πάνελ Jet Black και προστατευτικά πιρουνιού Matt Silver Ice.