Νέο Malaguti SPECTRE GP 125

Νέο Malaguti SPECTRE GP 125

Το νέο super παπί απο την KSR Hellas!

Η KSR Hellas λανσάρει το νέο Malaguti SPECTRE GP 125 στην Ελλάδα!

Η KSR Hellas, θυγατρική του KSR Group του μεγαλύτερου διανομέα δικύκλων στην Ευρώπη, επεκτείνοντας διαρκώς την γκάμα της σε νέες κατηγορίες μοτοσικλετών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εισάγει εντός Ιανουαρίου στην Ελληνική αγορά το SPECTRE GP 125, το νέο sport παπί της ιταλικής ιστορικής μάρκας Malaguti!

Το Spectre GP 125 πληροί τις προδιαγραφές Εuro 5, διαθέτοντας ισχυρό κινητήρα 125 cc με σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου EFI, σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS), 5 ταχύτητες με συμπλέκτη, μοντέρνο σχεδιασμό και αιχμηρή εμφάνιση με σύγχρονες λεπτομέρειες, full LED φωτισμό, USB θύρα, ψηφιακή οθόνη και αναλογικό στροφόμετρο, δισκόφρενα εμπρός 320mm και πίσω 190mm τύπου μαργαρίτα, ζάντες αλουμινίου 17΄΄ με tubeless ελαστικά και Monoshock πίσω ανάρτηση.

Το Malaguti Spectre GP 125 θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς: Corsa Black/Red, Toro Black και Neve White.

Νέο Malaguti SPECTRE GP 125

Η προτεινόμενη λιανική τιμή του νέου Spectre GP 125  θα ανακοινωθεί εντός Ιανουαρίου και αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του μοντέλου καθώς και των ιδιαιτέρων συνθήκων που αντιμετωπίζει η αγορά δικύκλων παγκοσμίως με το υπερβολικά αυξημένο κόστος μεταφοράς προϊόντων ταυτόχρονα με τις ανατιμήσεις των πρώτων υλών.

Σχετικά με την Malaguti:

Η Malaguti ιδρύθηκε το 1930 στη Μπολόνια, Ιταλία ως συνεργείο μεταπώλησης και επισκευής ποδηλάτων χάρη από τον Antonino Malaguti, έναν τότε 22 ετών νεαρό ποδηλάτη που στα μέσα της δεκαετίας του ’20 είχε το όραμα να γίνει κατασκευαστής ποδηλάτων & μοτοσυκλετών.