KTM Adventure Rally

Το KTM Adventure Rally μετακομίζει στα Πυρηναία

Το KTM Adventure Rally είναι η μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν δίπλα στους ανθρώπους του εργοστασίου που σχεδιάζουν τις μοτοσυκλέτες τους αλλά και να οδηγήσουν μαζί με κορυφαίους αναβάτες της KTM.

Μετά την Ιταλία, τη Βοσνία και την Ελλάδα, το KTM Adventure Rally μετακομίζει στη νότια Γαλλία από 14 ως 17 Σεπτεμβρίου 2022. Η πέμπτη έκδοση του Ευρωπαϊκού KTM Adventure θα πραγματοποιηθεί στα Πυρηναία όροι, την οροσειρά που χωρίζει Γαλλία από Ισπανία και συγκεκριμένα γύρω από την ιστορική μεσαιωνική πόλη Quillan.

Το KTM Adventure Rally 2022 μετακομίζει στα Πυρηναία

Το Adventure Rally απευθύνεται σε κατόχους οποιουδήποτε μοντέλου Adventure ή Enduro R, με τις  συμμετοχές ωστόσο να είναι περιορισμένες σε 150, άρα καλόν είναι οι ενδιαφερόμενοι να  κλείσουν άμεσα θέση όσο υπάρχει διαθεσιμότητα.

Το KTM Adventure είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους ιδιοκτήτες KTM να βρεθούν πιο κοντά στις εκτός δρόμου δυνατότητες των μηχανών τους. Στο γαλλικό Adventure Rally, η Αυστριακή εταιρία δηλώνει πως οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να δοκιμάσουν αρκετά τις ικανότητές τους στην πλοήγηση, είτε κατά μόνοι τους ή σε μικρά γκρουπ.

Το KTM Adventure Rally 2022 μετακομίζει στα Πυρηναία

Ενημερωθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο για το κόστος συμμετοχής καθώς και τι περιλαμβάνει αναλυτικά το Adventure Rally:
https://www.ktm.com/en-int/ktm-world/ktm-adventure-rally/europe-2022.html