Ανάκληση ΚΤΜ μοντέλο 1290 SUPER ADVENTURE S/R

Για αντικατάσταση της τάπας του σωλήνα αποστράγγισης του δοχείου του φίλτρου ενεργού άνθρακα

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία K-Motors South East  Europe SA, Επίσημη Αντιπροσωπεία μοτοσικλετών ΚΤΜ στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα  ανάκλησης μοτοσικλετών ΚΤΜ μοντέλο 1290 SUPER ADVENTURE S/R. 

Η ανάκληση αφορά σε 43 μοτοσικλέτες, έτους παραγωγής 2020, στις οποίες, σε ακραίες  συνθήκες, είναι πιθανό η τάπα του σωλήνα αποστράγγισης του δοχείου του φίλτρου ενεργού  άνθρακα να καταστραφεί από την θερμοκρασία του συστήματος της εξαγωγής. Για αυτό το  λόγο, η υπάρχουσα τάπα πρέπει να αντικατασταθεί από μία καινούργια, κατασκευασμένη από  αλουμίνιο.  

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το  συγκεκριμένο θέμα.  

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης  επιστολής, email και τηλεφωνικά ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων  Συνεργείων μοτοσικλετών ΚΤΜ σε όλη την Ελλάδα – κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να γίνει  αντικατάσταση της τάπας του σωλήνα αποστράγγισης του δοχείου του φίλτρου ενεργού  άνθρακα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.  

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως  επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας K-Motors South East Europe  SA στο τηλέφωνο 210 55 40 640 ή στο email: info@ktm.gr.