Ανακοινώθηκε η τιμή του ηλεκτρικού BMW CE 04 στη χώρα μας

Η BMW Motorrad καλωσορίζει την νέα εποχή αστικής κινητικότητας σε δύο τροχούς.

Το νέο BMW CE 04 με την εντυπωσιακή σχεδίαση και την προηγμένη τεχνολογία, είναι πλέον διαθέσιμο στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων της BMW Motorrad συνδυάζοντας τις κλασικές αξίες της μάρκας που είναι η ασφάλεια και την πολυτέλεια, με την οδηγική απόλαυση μηδενικών ρύπων.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, κ. Andreas Sieben είχε μία πρώτη οδηγική εμπειρία με το νέο ηλεκτρικό scooter BMW CE 04 και επεσήμανε: «Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των scooter – ευελιξία, ευκολία οδήγησης και πρακτικότητα – με προηγμένες λύσεις συνδεσιμότητας και στυλ. Το CE 04 είναι ένα scooter συνδεδεμένο με τη ζωή του αναβάτη προσφέροντάς του μια πολύ συναισθηματική και πρωτοποριακή εμπειρία μετακίνησης. Με την άφιξη του BMW CE 04 του στην Ελλάδα, το BMW Group προσφέρει λύσεις μηδενικών ρύπων σε όλες τις μάρκες του».

Τιμη BMW CE04

Τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου BMW CE 04 είναι τα εξής:

.  Ονομαστική ισχύς 15 kW (20 hp). Μέγιστη ισχύς 31 kW (42 hp).
.  Έκδοση μειωμένης ισχύος: 11 kW (15 hp) ή 23 kW (31 hp).
.  Χωρητικότητα μπαταρίας 60,6 Ah (8,9 kWh).
.  Αυτονομία περίπου 130 km (έκδοση μειωμένης ισχύος: 100 km).
.  Σύντομοι χρόνοι φόρτισης και τεχνολογία φόρτισης βασισμένη στο σύστημα που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα.
.  Αυξημένη οδηγική ευστάθεια χάρη στον έλεγχο ολίσθηση μέσω του ASC (Automatic Stability Control). Προαιρετικό DTC (Dynamic Traction Control).
.  Τρία riding modes “ECO”, “Rain” and “Road” για αποδοτική, καθημερινή χρήση ως βασικός εξοπλισμός. “Dynamic” riding mode για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση ως εργοστασιακή προαιρετική επιλογή.
.  Ανάρτηση με υψηλή κατευθυντική ευστάθεια, μονοκόμματο, ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο.
.  Ισχυρό σύστημα πέδησης με ABS. ABS Pro με αισθητήρα κλίσης, προαιρετικό.
.  Έγχρωμη οθόνη 10,25” TFT με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης με χάρτη και εκτενείς λειτουργίες συνδεσιμότητας, στο βασικό εξοπλισμό.
.  Ισχυρά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED παντού. Adaptive Headlight Pro και λειτουργίες φώτων, ως εργοστασιακές προαιρετικές επιλογές.
.  Αποθηκευτικοί χώροι στο πλάι και μπροστά. Πλαϊνός αποθηκευτικός χώρος για το κράνος με εύκολη πρόσβαση για τον αναβάτη.
.  Ενεργά αεριζόμενο ντουλαπάκι για τη φόρτιση κινητού τηλεφώνου με θύρα φόρτισης USB-C.
.  Σχεδίαση και χρωματική παλέτα με προσανατολισμό στο μέλλον.
.  Εκτενής γκάμα προαιρετικών χαρακτηριστικών και γνήσια Αξεσουάρ BMW Motorrad καθώς και εξοπλισμός αναβάτη.

H προτεινόμενη λιανική τιμή του νέου BMW CE 04 ξεκινά από τα 12.180€ (με ΦΠΑ) και λαμβάνει επιπλέον κρατική επιδότηση μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», η οποία μειώνει σημαντικά την αρχική τιμή του μοντέλου.